Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Danas su pustili video chat, jel' neko probao? Ja nemam kameru a bas me interesuje kakav je feeling.
Na kraju opet razocarenje (bar za mene) ovaj njihov "simplicity" je po meni toliko preterivanje da im sve sto urade izgleda nezavrseno ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nisam probao, ali ako je feeling kao na Skype, onda ništa... To mi je nekako dobro za gastarbajtere i preljubnike, u ostalim slučajevima je čist višak informacija, IMHO :-)
![]() |
#3 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Ma, ja sam do sada mozda 5x ukljucio video chat. Chat me generalno pocinje daviti u poslednje vrijeme (bla bla varijante, ne ako se radi o poslu
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tour de France + YouTube (a mozda i + Google Video) | oksite | Opušteno | 0 | 05. 07. 2007. 23:08 |
Google Video vs. YouTube | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 17. 04. 2007. 16:38 |
Video chat module | robi-bobi | Web aplikacije, web servisi i software | 26 | 07. 11. 2006. 19:39 |
Google Talk. It's good to chat | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 28 | 13. 02. 2006. 09:46 |
2 sata ICQ chat-a | bluesman | Planiranje i usability | 7 | 19. 07. 2005. 13:13 |