Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Sumnjas u moju strucnost? I drugi su na njihovu nesrecu.
![]() Ovo je samo moje misljenje i ne moze se smatrati kao pravni savet. Za citiranje - ne radi se tu o clanu 48 ZASP jer ne citiras jedan tekst, vec vrsis masovno citiranje pa se primenjuju clanovi ZASP 136 pa nadalje. Pisao sam o tom ne elitesecurity, mrzi me da ponavljam. AKO postoji saglasnost medija onda je OK. Za iframe clan 33 ZOZ - ...neovlašćeno koriste za obeležavanje iste ili slične robe, odnosno usluga, ako taj znak može da izazove zabunu u prometu. Ja mislim da ne moze da se prikazuje tudji sajt u iframe jer u ovom slucaju moze da izazove zabunu kod posetica da se nalazi na sajtu izvora vesti. I jos pride povreda autorskih prava u kolko oces clanova, ukratko: Since iframe embeds a document into another document, it is comparable to copying as opposite to linking (in the strict sense of the word). Thus, you normally need a permission from the copyright holders of the "inline framed" document, and you should provide adequate authorship information if that document is not yours. Poslednja izmena od Markok : 13. 01. 2009. u 16:44. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Markok za poruku: |
![]() |
#2 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Postovanje,
ukoliko smatrate da se krsi bilo koji zakon Republike Srbije, molimo Vas da nam se obratite (detaljnije informacije: www.webgazda.com), nasi advokati Vam stoje u bilo kom trenutku na raspolaganju i odgovorice na sva Vasa pitanja, a ukoliko bude bilo potrebno, preduzece dalje mere uklonjenja, funkcija, servisa ili bilo kog drugog materiala koji smatrate da krsi zakon. Ako nemate cvrste dokaze da WebGazda doo krsi svojim ponasanjem ili svojim uslugama bilo koje zakone, molimo Vas da ne podstavljate javne optuzbe o kresenju bilo kojih zakona ili prava, u suprotnom bicemo prinudjeni da preduzmemo dalje pravne mere kako bi zastitili svoja prava i ugled. Zahvaljujem se na razumevanju! S postovanjem, WebGazda doo www.webgazda.com |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Red hat Regionalni centar u Vrscu? | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 27. 03. 2008. 15:47 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 11:53 |