|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ako ste se angazovali da se pojavite na svim forumima i "lagano" se izreklamirate, onda treba da ocekujete da ce na tim forumima da se pojave vase musterije da pitaju relevantna pitanja. Ja ne znam ko je, ali ne bi me cudilo da je googlovao pa nasao da se ovde prica o vasim uslugama.
Ja sam promenio malo naslov, jer je "kradu" teska rec dok se ne dokaze, ali ne vidim odgovor na postavljeno pitanje, osim ako ne racunate kao legitiman odogovor: "ako neces ovako onda nisi trebao ni da se registrujes".
![]() |
#2 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Veoma jasno stoji na sajtu... Ne razumem sta nije tu jasno bilo?
Mi ne teramo nikoga niti radimo sto rade ostale mreze... svi koji su se registrovali tu su zato sto oni zele... mi nismo terali mikkia da postavi nase ogalse, a ako je nezadovoljan, ponudu od nas je dobio...nek skine nase oglase, mi cemo isplatiti zaradu... a ne ovde prica nesto a tu kaci dalje oglase, sto to radi ako je nas servise los?
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 27. 01. 2009. u 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li ste videli context.webgazda.com, nova kontekstualna mreža? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 11 | 07. 07. 2010. 03:48 |
Koliko su sigurni vasi podaci u googlu? | lurker | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 21. 04. 2009. 20:22 |
Google AdSense: maliciozni klikovi? | Nemanja Avramović | Sva početnička pitanja | 9 | 30. 08. 2007. 06:35 |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 11:49 |
Vasi utisci o dizajnu - OŠ "4. oktobar" Glogonj | oliver78 | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 06. 09. 2005. 17:23 |