Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nijedan od tih "all in one" klijenata (tipa Trilian, Gaim i sl) ne radi ko kraja kako treba ni sa jednim specificnim transport klijentom.
Na primer, sa Trilianom, Kopeteom (linux) redovno mi se gube offline poruke na ICQ-u, a postoji i gomila drugih zaglupa. Ja hvala Bogu koritim samo ICQ jer je 99% ljudi sa kojima komuniciram na njemu, ali kada bi morao da koristim neki drugi, pre bi koristio 3 odvojena klijenta (ICQ, MSN, YIM) nego trilian. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() i umesto 10 mb memorije ... daš 60 + .... ja sam bio najsrećniji u zlatno vreme es jabbera kad je to sve lepo radilo .... sada sam prešao na trilian,nije loš ..ali je previše fancy za moj ukus ...
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Trillian Basic. One to rule them all
![]()
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() @dinke: slazem se, ne implementira ni jedan klijent sve, ali je po meni gaim dosta dobro izbalansiran, radi na win i lin, sva podesavanja mogu da transferujem prebacivanjem .gaim direktorijuma, a implementacija 4 najpopularnija transporta (icq, msn, y!, jabber) je sasvim zadovoljavajuca (ukljucujuci offline icq poruke). Trosi nekih 20mb memorije kad je aktivan, i sve sto ima veze sa komunikacijom (a i vise) moze da se uradi bez i jednog klika misem (za razliku od trilijana...), zahvaljujuci GTK-u. Izvinjavam se ako gresim u vezi trilijana, zadnji put sam ga instalirao pre 2 godine...
![]()
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 08. 02. 2006. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Expert
|
![]() Now you can talk in Gmail
eto ga :ph34r:
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Upravo sam video kako to izgleda, moram priznati da su dodali ono što je falilo - Quick Contacts. Sve to ide u jako lepom pravcu a sama ideja da su chat history i email jedno pored drugog, zvuči jako lepo naročito za one koji i jedno i drugo koriste uglavnom poslovno.
Mnogo puta se dešavalo da dobijete neke instrukcije na chat-u a druge važnje informacije na email, prikupljanje toga i kompajliranje u jedan smisleni To Do može da oduzme dosta vremena.
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Čak ima i opcija "Go off the record"
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
New Google Video Chat? | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 13. 11. 2008. 11:08 |
2 sata ICQ chat-a | bluesman | Planiranje i usability | 7 | 19. 07. 2005. 13:13 |