|
![]() |
#1 | ||
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Sa verzijom iPhone OS 3.0 dolazi nesto extra zanimljivo, zove se "In App Purchase" ... Dodatna mogucnost prodavanja cega jos hoces iz samog appa ... Pri cemu se koristi CC vec unesen za iTunes ... a kao sto svi znamo convenience has killed the cat many times already ![]() Bas me zanima da li ce reket i tu da bude 30% il mozda manje ... Cuj mene ko da ne znam Apple ![]()
Yahoo, Bebo, Woofy … Technology businesses must cut the baby talk, you’re a multi million corporations not a stuffed animal. Grow up, if I wanted to see uncaring money making machines with cutie names I’d go to a strip club. - Bill Maher |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.12.2005
Hvala: 0
5 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Koristio sam lokalnu srpsku karticu, a podatke za isti sam slao faxom Appleu u US. Objavljen mi je tekst o tome u PC 150, a biće i nastavka kada bude materijala za njega. Citat:
Ma super je to, jedva čekam da uđem u priču, nadam se laganom rastu i postupnom povećanju prodaje.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iOS (IPhone/IPad/IPod) developer za stalno (Beograd) | Gruja | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 20. 07. 2010. 11:42 |
iPod touch 16GB ? | Ivan | Opušteno | 1 | 13. 03. 2009. 10:45 |
Kako zaštiti iPod / iPhone od krađe | Ilija Studen | Linkovi | 2 | 16. 07. 2007. 15:52 |