Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() I ja sam kucao altavista kada sam počeo sa pretraživanjem, sada niko nema pojma šta je to.
I ja mislim da je yahoo preterao sa home page (i dalje je prenatrpana), ali to je valjda zato što su hteli da budu "više od pretraživača". Mada, sve više čujem SEO priče da se okreću ka yahoo i msn, pošto je daleko lakše pozicionirati se tamo nego na google. Čak to prodaju kao "marketinšku tajnu". Ja mislim da je to ipak "prodavanje magle", istina je da je lakše pozicionirati se na yahoo, ali i dalje ti 85% traffica dolazi sa google.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google to charge businesses for Google Apps | Peca | Opušteno | 10 | 01. 12. 2007. 15:09 |
Google vs. Microsoft vs. Yahoo! (was Google placa milijardu dolara za 5% AOL) | Dejan Bizinger | e-Business | 105 | 04. 12. 2006. 13:06 |
Kada nešto nije više Beta, onda je GAMMA | noviKorisnik | Linkovi | 2 | 17. 05. 2006. 12:26 |
Neko mi brljavi po serveru ili sta ?? | blogowski | PHP | 4 | 16. 03. 2006. 01:31 |