|
![]() |
#1 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Je li, posluju po srpski izgleda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam dosta dugo radio sa njima, jos uvek radim, ne samo affiliate program, i uvek su bili korektni, medjutim od septembra/oktobra 2005 očigledno imaju neki problem sa softverom (ili programerima).
Ja imam oko 14500 dinara neplaćene zarade od oktobra do februara, činjenica je da su jako spori i po mom skromnom mišljenju, najbolji potez koji mogu da urade je da prvo daju otkaz svojim programerima. Ranije su bili mnogo bolji i ažurniji, ali to verovatno ide sa porastom obima posla, počinješ manje da obraćaš pažnju na klijente, naročito one "stare" koji su od početka sa tobom. Ta situacija može lako da se pomeni na štetu Litesphere, nadam se da su oni svesni toga i da shvataju da sve to mora da radi daleko ozbiljnije.
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako si bio u njihovim kancelarijama, onda znas da se oni bave mnogo vecim stvarima od mobile usluga. Ne branim ih - i mene nervira njihov softverski pristup, zatvorenost za nove ideje i predloge (tipa: evo ovo je nas sistem, tako radi, pa se ti uklapaj, iako je pravljen samo za specificnu vrstu aplikacija...).
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti sopstveni affilate | Markok | e-Business | 2 | 24. 09. 2009. 15:23 |
Affilate i porez. Ima li ko konkretan odgovor? | markos | e-Business | 18 | 15. 08. 2009. 18:57 |
Affilate za cri.rs | torbica | Marketing i SEO | 3 | 23. 02. 2008. 22:36 |
Poziv u affilate program - blog.cri.co.yu | torbica | Marketing i SEO | 0 | 22. 11. 2007. 03:57 |
Novi affilate program, spec uslovi za clanove devprotalk-a | cvele | Marketing i SEO | 0 | 18. 07. 2005. 18:21 |