(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() da se nadovezem..
Po meni je najbolje rjesenje (ukoliko se iole poznaje CSS) definise da li ce se sajt raditi CSS-om ili tabelama. Mislim da je to najbolje i da se na taj nacin moze ustedjeti dosta vremena a napraviti kvalitetan sajt. I onda kada radite predlog dizajna u zavisnosti tehnologije koju ste izabrali napravite odgovarajuce prijedloge. U principu i ja sam duzi niz godina radio sa tabelama i u potpunosti shvatam sta govori bojan..(pogotovo iz perspektive vremena) ali takodje sam radio neke sajtove i template u CSS i definitivno sam ubjedjen da ukoliko se shvati sustina CSS sajtovi mogu veoma brzo da se kreiraju + sto mozes da kopiras sa jednog sajta na drugi odredjene elemente.. Tako da definitivno mislim da je CSS mnogo bolje rjesenje pogovoto za sajtove koji ne zahtijevaju neki ultra-mega-giga dizajn (letece avione kamione itd..)... Off Topic: Ukoliko neko zeli da malo bolje upozna CSS meni je bilo najlakse tako sto sam vjezbao na Wordpress temama
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ajax Powered MySQL Table Editor i Viewer | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 26. 08. 2010. 22:02 |
Download: The True Story of the Internet | japan | Opušteno | 1 | 08. 05. 2008. 11:17 |
table, jedna ispod druge u celiji | Ivan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 07. 12. 2007. 14:45 |
Pivot Table OWC Alternative | dejan2102 | Programiranje | 0 | 04. 11. 2006. 00:26 |