Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Tako nije ni kod Amazona, ni kod B&H, ni kod Adorame, ni u jednoj microstock agenciji, cak retko koji aff servis nudi tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Mani se ti Amazona, ja pre svega mislim na sajtove gde ili placas mesecnu clanarinu ili u slucaju gde je besplatna clanarina ali jednostavno imas da platis neke dodatne stvari kad si clan. U tom slucaju dok god je posetilac kojeg sam im poslao njihov clan, i placa neke usluge kod njih ja imam procenat. A to, ako mislis da je malo takvih programa, ti ocigledno nisu dovoljno upucen. Neki ljudi ocigledno ovde znaju samo za Amazon koji bas mi se bas ne cini dobrim izvorom zarade s obzirom na njihove provizije.
Poslednja izmena od Doc Holiday : 22. 08. 2009. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Evo sam sebe da demantujem, malo spavam ovih dana. Sad sam tek video da sam rekao da bi voleo da vidim da i drugi programi uvode ovaj sistem ali nisam zapravo na to mislio. Mislio sam program tipa gde se placa clanarina ali kao sto rece Dejan takvih nema mnogo kod nas. Nego sto se tice drugih domacih affiliate programa samo sam hteo da istaknem jos uvek veoma niske provizije i kod mnogih veoma malo trajanje cookie-a. Sto se tice provizija najvise zameram hosting firmama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zarada na domaćem net-u | kickloop | e-Business | 74 | 31. 12. 2010. 06:17 |
Zarada i troskovi | jasmanac | e-Business | 4 | 16. 02. 2008. 02:07 |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 11:08 |
Statistika AdSense zarada | ppavlovic | e-Business | 16 | 06. 06. 2007. 12:00 |
Stanje srpskih web prezentacija | bluesman | e-Business | 31 | 12. 10. 2006. 16:52 |