Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Re. Moneybookers — Samo da vam javim da sam se čuo sa supportom jer već neko vreme nije moguće vući pare na CC (u mom slučaju Visa Virtuon) i rekli su mi da je problem do njihovog partnera/provajdera i da ne znaju kada će se ovo popraviti i da je bolje da se koristi wire. Eto, koristiće nekom kome kao i meni izbacuje kretenski error "limit exceeded."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Može li se "povući" lova na RB Visu Virtuon? Thanks.
Daft Punk is playing at my house Poslednja izmena od _eW : 27. 03. 2010. u 21:14. Razlog: typo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti formu za naplatu preko MoneyBookers? | Pedja | e-Business | 10 | 25. 08. 2011. 14:14 |
Moneybookers verifikacija Viza internet kartice banke Intesa | fanagoria | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 05. 2011. 09:24 |
Moneybookers | AnonymousCoward | e-Business | 10 | 27. 01. 2011. 15:32 |
Faktura za uplatu na MoneyBookers | Dzordz | e-Business | 0 | 01. 06. 2009. 12:08 |