Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da tema treba po dobije ton: Ne moze da ti pomogne ni najbolji software ako ne pomognes sam sebi
![]() degojs, preterujes, FF je vrlo dobar browser, a to sto ima puno zakrpa i sto izlazi nova verzija svaki mesec... bolje da ne pokazem moj "Add/remove programs" i razne hotfix-ove ![]() Ja se slazem sa degojs da ni najbolji software ne moze da te zastiti ako si neoprezan (neozbiljan) pa ides na warez sajtove i skidas i instaliras sta god ti padne pod ruku. Opet, drugi je problem ako odes na neki sajt, pa cak i warez, i nesto ti se instalira bez tvog znanja. To je jednostavno nedopustivo. Na kraju, ja sam vrlo oprezan cak i sa Firefox ekstenzijama. Ko zna ko je to radio i zarad cega. Ako imas firewall i podesio si da firefox moze da pristupi webu, onda i svaka ekstenzija moze da posalje autoru ekstenzije bilo koje informacije. Sam naslov teme je Firefox i security, hajde da pricamo o tome, a ne da pretvorimo u "the battle of the beasts".
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sigurnost i zastita informacija, na jednom mestu | Ivan | Opušteno | 13 | 05. 07. 2008. 20:54 |
Skolski e-dnevnik i sigurnost?! | salebab | Opušteno | 59 | 17. 10. 2007. 15:40 |
Korporativna sigurnost/security researcheri | LiquidBrain | e-Business | 43 | 21. 06. 2007. 09:05 |
Sigurnost i poslovna politika... | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 06. 05. 2007. 01:25 |
ptt i sigurnost | nixa | Opušteno | 5 | 23. 03. 2007. 15:50 |