Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ^ Pa i po meni je to idealno rešenje naravno. Naime mi u firmi sarađujemo sa čovekom koji baš koristi CodeIgniter, ali je pretrpan poslom trenutno. Svakako, ovaj projekat neće dospeti u fazu programiranja još jedno dva meseca, tako da ću imati vremena da se odlučim za najbolje rešenje.
Gledam ovako: - uzmem ovu Joomlu koja ima sve — izmenim stilove/dizajn i vrlo brzo imam gotov proizvod koji nije fleksibilan - krenem sa programerom od nule — moram da dizajniram/kodiram daleko više u startu, ali zato zadržavam maksimalnu fleksibilnost aplikacije i mogu da je razvijam postepeno. Kod druge stavke koja je i meni primamljivija, postoji još i faktor programera (naći čoveka, uigravanje, održavanje, itd.) U svakom slučaju mnogo mi je pomogla ova tvoja procena vremena razvoja inicijalne osnovne verzije. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
Dajte predlog rešenja - Photo voting community | istok | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 22. 01. 2009. 10:47 |
PR community sajtova | Peca | Marketing i SEO | 11 | 08. 01. 2007. 09:49 |
photo kompletno zamucen - izbor FTP clienta | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 04. 11. 2005. 22:40 |