15. 02. 2006. | #31 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Citat:
|
|
15. 02. 2006. | #32 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Iskreno, probao sam do sada par pomenutih editora i uvek posle pola sata ponovo se vratio starom, dobrom Dreamweaver-u. Nekako je bas onako po mojoj meri i zadovoljava sve moje potrebe. Cak sta vise planiram uskoro da kupim original verziju. Naravno, opet sve to zavisi od osnovnih potreba pri radu a nekim delom je i stvar navike.
|
15. 02. 2006. | #33 |
expert
Grand Master
|
editplus sam koristio do pre 2 meseca
lagan, ima sve (osim utf podrske koja mi nije trebala) zatim mi je zatrebala utf podrska probao sam ultraedit - super stvar, vrlo slican editplusu probao sam Eclipse www.eclipse.org ( sa PHP pluginom) - nikad nisam voleo kod proposal i slicno, ali shvatio sam da mi underlining itekako koristi kod pisanja, kao i sve ostale stvarcice koje zivot znace jedini problem Eclipse-a je sto je tezak. Sve ostalo ide njemu u prilog, i evo koristim ga i sad |
15. 02. 2006. | #34 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
E, aj sad... kako se instalira to u ultraedit? Mislim na tag liste, auto complete.... Ja skinem neke .txt fajlove, ali ne znam sta bih sa njima. Any hint?
15. 02. 2006. | #35 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
kao sto rece ziggor: vim i gvim
utf podrska, podrzane sve sintakse za koje znam + 5 puta vise nekih za koje ne znam, linux/win, gui/console, vrlo mocan i konfigurabilan, u sledecoj verziji imace intellisense, hinting i ostale helpere... za sada ima (samo) autocomplete koji moze da cita stringove iz trenutnog dokumenta (po defaultu) i eksternih fajlova... pluginova ima mali milion.
15. 02. 2006. | #36 | |
Aleksandar Marković
Na probnom radu
|
Citat:
|
|
15. 02. 2006. | #37 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
vidim da dosta ljudi koristi jEdit, ali meni je on beskonacno ruzan (vizuelno), probao sam da mu stavim neke druge skinove ali bez nekog efekta, i dalje je to swing ruznoca...jel postoji neki dobar skin, da izgleda kao normalan winXP ili kde program ?
15. 02. 2006. | #39 |
Designer guy
Wrote a book
|
Koliko znam jEdit ima "XP look" ili neki kao "windows look" u njemu, samo ga trebas aktivirati. Meni nije ruzan, ali mi ni ne smeta sto mu se izgled ne uklapa u izgled standard win aplikacije. DObro mi je sto direktno iy njega browsujes plugine i ostalo. Ne znam, super mi je, da je malko brzi i da ima neki plugin za code proposal (i jos za css kad bi bio) a ne samo XML plugin za autocomplete (koji je odlican btw)... bombonica.
[edit]Danas sam cak opet i skinuo UE, hteo da mu dam jos jednu sansu ali nemere... Inace i ja sam stari korisnik EditPlusa, UTF ga dotukao...[/edit] |
15. 02. 2006. | #40 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
|
E pa da obradujem stare ljubitelje EditPlusa. Od verzije 2.20 (aktuelna je 2.21) EditPlus podržava UTF-8 i Unicode.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji font koristite u editoru? | bluesman | Programiranje | 53 | 22. 10. 2009. 00:53 |
Tekst odsečen nakon karaktera koji sadrži umlaut | Ilija Studen | PHP | 8 | 02. 03. 2008. 09:19 |
koji JS menu koristite? | dootzky | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 17. 11. 2006. 22:32 |
Koji AV software koristite | dinke | Opušteno | 22 | 12. 03. 2006. 07:05 |
Koji framework koristite? | Ilija Studen | PHP | 3 | 19. 06. 2005. 19:25 |