|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 10. 2009. | #31 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
I konačno - Marko Pantelić je dao gol !
(posle 25 utakmica) Poslednja izmena od Markok : 11. 10. 2009. u 17:53. |
12. 10. 2009. | #32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Taze klon made in Croatia:
12. 10. 2009. | #33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Znam da sam dosadan, ali još jednom se pokazalo da se ne postaje šampion (ili prvi u grupi) tako što pobeđuješ jake utakmice, već one "slabe", odnosno već dobijene. Da nije tako Francuzi bi bili ispred nas pošto su nam jedino oni uzeli bodove, i to 4/6 a opet smo prošli bolje od njih jer su oni kiksnuli na onim manjim utakmicama. Tako je bilo i one godine i čuvenog "Azerbejdžana" koji nam je oteo bodove koji su nam kasnije falili da se kvalifikujemo.
12. 10. 2009. | #34 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
А бре људи, изгибосте расправљајући о фузбалерима, а ниједна тема о освајању сребра у кошарци, нити о Нолетовој победи у Пекингу. Ко ови Бостонци прошле године - Селтикси освајају титулу а они се једино секирају за бејзбол.
|
"Hvala" Dragi Tata za poruku: |
12. 10. 2009. | #35 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Moraš da razumeš da su nas košarkaši i teniseri (uz povremene "padove") ipak navikli na to. U ovoj zemlji se ipak naviše voli fudbal i odvikli smo se od ovakog zadovoljstva, ovo što su nam priredili fudbaleri čekamo već skoro 2 decenije (od Barija 1991). Mogu da potpišem da bi onakvom igrom na Marakani u subotu pobedili bilo koga.
12. 10. 2009. | #36 |
expert
Grand Master
|
ok, ali zasto?
jer je futbal bolji, interesantniji ili ...? odbojka je igra taktike, nema sudija ovo ono, nema kontakta kosarka je dinamicnija od fudbala 100% ako nista drugo, malo-malo pa kos, i ovde imas 1na1, ali i udvojavanje, blokade itd tenis je opet dokaz da taj jedan jedini igrac zna, moze i vredi u svim ovim sportovima imamo uspeha osim sto imamo uspeha, postoji i drugo nesta: imamo prilike da navijamo za nase na velikim zbivanjima, kao i da gledamo dobre utakmice sa njihovim ucescem i onda: ali ovde je najpopularniji fudbal zasto bre verovatno sto svi vec gledaju fudbal, ili zato sto se fudbal forsira ja drugog razloga ne vidim |
2 članova zahvaljuje robi-bobi za poruku: |
12. 10. 2009. | #37 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Бојим се да ту нема рационалног објашњења. Мој деда Света (Бог му дао покој души) је тврдио да је кошарка превише брза и да то није добро за његово срце. Са друге стране, кад год је била нека важна фудбалска утакмица (посебно ако игра "Звезда") он је данима био тако нервозан да ми тај аргумент са срцем делује сасвим неубедљиво.
Уосталом, у поређењу са бејзболом, чак и фудбал делује интересантно, па нећу много да се жалим |
12. 10. 2009. | #38 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa to je sada stvar ličnog ukusa, tebi je tenis super - meni je ultra dosadan, ne samo da ga gledam nego i da ga igram (zato sam i prestao rekreativno da ga igram). Košarka jeste dinamičnija ali kada imaš 150-180 koševa na utakmici, prvo što većinom svi liče jedan na drugi, akcije su jako slične, s vremena na vreme pojavi se neki Jordan koji odmah posaje bog jer je razbio šablone i uneo neka "iznenađenja" u igri, ali to je ipak samo to.
Slično je i sa odbojkom a za vaterpolo ne mogu ni da komentarišem pošto ne shvatam igru u kojoj sudija svira nešto, nemaš pojma ni šta je svirao ni zašto. Osim ako nisi "navijač" pa se foliraš da razumeš, kladim se da 90% ovih koji se kunu u vaterpolo nemaju pojma ni šta gledaju. Ja nekako ne mogu da gotivim sport koji i pored truda ne mogu da razumem. Fudbal je daleko jedostavnija igra, sve se vidi i ima milion kombinacija, raznovrsniji je. Slažem se da ima dosadnih utakmica, ali da li postoji nešto dosadnije od teniskog meča u kojem igra na primer Karlović i svaki poen se završava u jedan ili dva poteza: asom, autom ili returnom. Kao što rekoh, tako ja razmišljam, očigledno i puno drugih... to je ipak samo stvar ukusa.
12. 10. 2009. | #39 | |||||||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
@robi
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Što se tenisa tiče i fudbala.. fudbal je ipak timska igra, a tenis baš i ne, osim u parovima a to niko i ne gleda, da se ne lažemo. Teško ih je porediti... Citat:
Itd. Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=2IfBz-oMRjU
12. 10. 2009. | #40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja moram to da postujem "inline":
Obrati pažnju na 0:25.. igraču se odbija lopta od sudije, ide dalje, odbija se od odbramnenog igrača, ide dalje, šutira, pogađa stativu koja se odbija golmanu o glavu i ulazi u gol. Kolika dijabola moraš da budeš da imaš toliko sreće, to je smešnije nego "loco" koji promaši 3 penala na jednoj utakmici, pa sledeću utakmicu da gol glavom sa 45 metara a onda sledeću u 93. minuti spasi Argentinu ispadanja sa SP. Zato ljudi vole fudbal - totalno je nepredvidljiv.