|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa to je sada stvar ličnog ukusa, tebi je tenis super - meni je ultra dosadan, ne samo da ga gledam nego i da ga igram (zato sam i prestao rekreativno da ga igram). Košarka jeste dinamičnija ali kada imaš 150-180 koševa na utakmici, prvo što većinom svi liče jedan na drugi, akcije su jako slične, s vremena na vreme pojavi se neki Jordan koji odmah posaje bog jer je razbio šablone i uneo neka "iznenađenja" u igri, ali to je ipak samo to.
Slično je i sa odbojkom a za vaterpolo ne mogu ni da komentarišem pošto ne shvatam igru u kojoj sudija svira nešto, nemaš pojma ni šta je svirao ni zašto. Osim ako nisi "navijač" pa se foliraš da razumeš, kladim se da 90% ovih koji se kunu u vaterpolo nemaju pojma ni šta gledaju. Ja nekako ne mogu da gotivim sport koji i pored truda ne mogu da razumem. Fudbal je daleko jedostavnija igra, sve se vidi i ima milion kombinacija, raznovrsniji je. Slažem se da ima dosadnih utakmica, ali da li postoji nešto dosadnije od teniskog meča u kojem igra na primer Karlović i svaki poen se završava u jedan ili dva poteza: asom, autom ili returnom. Kao što rekoh, tako ja razmišljam, očigledno i puno drugih... to je ipak samo stvar ukusa.
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#2 | |||||||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @robi
Citat:
Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
Što se tenisa tiče i fudbala.. fudbal je ipak timska igra, a tenis baš i ne, osim u parovima a to niko i ne gleda, da se ne lažemo. Teško ih je porediti... Citat:
Itd. Citat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2IfBz-oMRjU
![]() |
2 članova zahvaljuje degojs za poruku: |
![]() |
#3 | |||
expert
Grand Master
|
![]() naravno
volim i ja da odgledam dobru fudbalsku utakmicu, da se ne lazemo ALI moje pitanje je bilo tipa: zasto je fidbal TOLIKO popularniji kako rece blues, sve je stvar ukusa sto meni ne smeta da vas malo zezam iz mesta opozicije ![]() Citat:
Citat:
Citat:
daklem, ja kazem zasto jer fudbal bolji (vama interesantniji), kad ovo imas u tenisu, ovo u odbojci, ono u basketu, i onda mi razbucate pitanje i kazete: pa sta oces da kazes, kad ovo imas i u fudbalu, ovo takodje, a bogami i ono ![]() saglasan sam sa ovim: najdostupniji, te tako i najpopularniji najpopularniji, te pri tome i najtezi, najveca sreca da si prvi to meni daje odgovor ne mesam se dalje u temu ostavljam vas da se radujete ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() U košarci je rezultat na kraju 65:60, u fudbalu 2:1. Mnogo je bitniji taj jedan gol, svaki trenutak je bitan jer može biti odlučujući i to fudbalu daje neku težinu. Takođe, i u fudbalu se dešavaju trileri poput ovog pomenutog sa EP u košarci, samo su oni mnogo ređi, ali su zato i još neverovatniji od završnice neke košarkaške utakmice. Tenis? Lep je to sport, ja ga dosta gledam pomalo i igram, ali opet... Turniri su svake nedelje, Vimbldon je svake godine, ne može se to porediti sa Mundijalom koji je svake četvrte godine, i što neko reče, mi se kvalifikujemo za svaki drugi. ![]() Mislim, govori se ipak o samom činu odlaska na SP, to je veoma, veoma, velika stvar. A koji je sport zanimljiviji, stvar je ličnog izbora... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|