IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
Pogledajte rezultate glasanja: Kakvu ligu biste najradije igrali? | |||
bowling | 11 | 26,19% | |
bilijar | 8 | 19,05% | |
pikado | 6 | 14,29% | |
air hockey | 3 | 7,14% | |
paintball | 14 | 33,33% | |
karting | 9 | 21,43% | |
fudbal | 14 | 33,33% | |
... nešto drugo | 11 | 26,19% | |
Glasanje sa više opcija. Glasači: 42. Ne možete glasati ovde |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 10. 2009. | #41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne vredi, mnogo je velika buka, a i svi su se podelili po stolovima. Za dogovore je bolje ono svadbarski - spoje se stolovi pa izađe Torbica kao "starojko", kaže šta ima, pa dobije frenetični aplauz i dogovorimo se za par minuta.
25. 10. 2009. | #42 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo da proverim da li smo nešto uspeli da se dogovorimo ili smo opet "menjali sijalicu"? Vidim da vode kuglanje i paintball, ja bih samo hteo da podsetim na "pain" u reči "paintball", to nije slučajno
Kao što rekoh ranije, hajde da organizujemo nešto jednostavnije, tipa skupimo se u DC ili Ušću jedan dan, ko hoće da kugla - super, ko neće - pije kafu (i verovatni twitt-uje), i da bar nešto krene, pa ako se ljudima svidi idemo dalje, ali bar da pokrenemo.
25. 10. 2009. | #43 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Meni je u principu svejedno šta će da bude, bitno je da se družimo A meni je malo cim da dolazim iz Mladenovca; eventualno ako mi se skup uklopi sa rasporedom na faksu.
Off Topic: Trebalo bi u bližoj budućnosti da nađem neki stančić u BG-u tako da me onda, nadam se, neće mučiti slični problemi |
25. 10. 2009. | #44 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Svake nedelje u 17:00 Ušće ?
Eventualno imati opciju između bowling i bilijara ? Prvi naznak teperaturi od 20 stepeni i nazad na paintball koncept ( osim za hrabre i odvažne koji hoće da se druže tokom sezone jesen/zima ) .
26. 10. 2009. | #45 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
kad vec hocete Usce, ajmo na air hockey, to je bolje zezanje od kuglanja...
26. 10. 2009. | #46 |
Maja Vasić
Na probnom radu
|
Sve sami muškarci
26. 10. 2009. | #47 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ tu se negde pre neku stranu javila i Dragana
šta da se radi, u manjini ste.
26. 10. 2009. | #48 |
Maja Vasić
Na probnom radu
|
Onda dodajte kafenisanje i gledanje u šolju
26. 10. 2009. | #49 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ mislim da smo zato ubacili OpenCoffe, sa ovim je ideja da se zabavimo na malo drugačiji način
15. 11. 2009. | #50 |
Moderator
Expert
|
Nista sladje nego dici temu iz mrtvih
i glasali smo... gde i kad? |
|
|