|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
expert
Grand Master
|
![]() .бг i .рф jos uvek nisu zvanicni
kad su bugari dali zahtev za .бг - rekoh, koja glupost ali malo price s ljudima oko mene i slicno, ubedilo me da i nije bas glupost inace, po meni, jedini smisao da postoji domejn na cirilici je da je ceo url na cirilici, inace je bezveze Off Topic: takodje, nevezano a interesantno: EU ima zakon po kome se u svim zemljama EU euro pise: EURO ![]() BG su ih naterali da promene zakon i da prihvate i alternativno ispisivanje, recimo u BG je ЕВРО (од Европа. uostalom tako se izgovara euro ovde vec godinama, te je bilo pitanje dali promeniti zakon ili naviku lokalnih ljudi) kad su ovo .. 'postigli' - rekoh - kao da nemaju pametnija posla ali, to sto se neko ne bavi pametnijim poslom, ne znaci da neko drugi ne moze da se bavi ovim ![]() bugari smatraju da su njihovi Cirilo i Metodije (ne ulazim u detalje) izmislili cirilicu, kao i da je tadashnja bugarska doprinela prihvatanju i rasirenju kirilice, zatim slovenskog crkvenog jezika i druge slicne ![]() otud i njihov zahtev za prvim cirilicnim domenom, jer je cirilica jedno od njihovih obelezja i nasledja ovde, recimo, je nekulturno pisati na latinici po forumima ![]() svi mogu da pisu, i uprkos gorespomenutim problemima sa transliteracijom, svi bi se razumeli, ali ovo je opsteprihvaceno kao nepisano pravilo |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sta se desilo sa cg.yu domenima? | ljtruba | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 03. 2009. 00:35 |
wp 2.6.1 sam menja defult avatar | pitchweis | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 27. 10. 2008. 09:19 |
SQL Collation Designator - Serbian Latin | STELLANOVA | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 03. 10. 2008. 19:11 |
WP menja uneseni html | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 16. 02. 2008. 12:19 |
Još jedno početničko....o .ME domenima | dark_mark | Sva početnička pitanja | 1 | 16. 01. 2008. 00:35 |