Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 06.11.2009
Hvala: 9
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Evo mene opet, blago meni, opet ja
![]() Konačno imam kod koji radi. Poslušao sam ovo što su rekli holodoc i JovanT. I video sam zašto AnonymousCoward kaže da MySQL-ov rand() ni najgorem neprijatelju ne bi preporučio (reason), ali ću to da isprobavam drugi put. sada imam fajl bapro.php koji izgleda ovako.. PHP kôd:
PHP kôd:
![]() a preview u pretraživaču izgleda 'vako.. ![]() Sve funkcioniše kako treba.. Kada kliknem na "Prikaži sledeći SMS", on prikaže nasumično izabrani SMS. Kad kliknem na ocenu, on oceni SMS koji treba i prikaže sledeći nasumično izabrani SMS. E sad.. ono što mene zanima je sigurnost.. Ja sam samo ubacio ono što je AnonymousCoward rekao (intval() komandu).. Da li postoji neka elementarna stvar koju sam propustio? Nešto što bih morao da dodam, a nisam? Treba li da stoji mysql_close( ) na kraju bapro.php fajla? Jel sigurno da upload-ujem ovakav sajt i bazu? ![]() Hvala unapred na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Krađa sadržaja - Ima li pomoći | Mr.Paja | Planiranje i usability | 18 | 12. 01. 2011. 19:50 |
Pomoć oko mod_rewrite | pitchweis | Regular expression i htaccess | 8 | 14. 10. 2008. 15:33 |
Pomoć: optimizacija za IE6/7! | maksim | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 02. 12. 2007. 11:44 |
Apel za pomoć | sosovac | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 26. 10. 2006. 19:39 |
Pomoć: CSS layout | Ministar | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 40 | 22. 09. 2006. 20:40 |