05. 12. 2009. | #91 | |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Citat:
A za lovacko oruzje, cool ideja, nabavi dozvole i kreni. I javi kada neko ulozi u taj proizvod 400+K, da te prozovemo kako sigurno nesto muljas |
|
05. 12. 2009. | #92 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
BTW, ne bi bilo loše da se naziv teme promeni u nešto poput "Inviesticija od pola miliona EUR u Limundo", da se rasčisti sa zabunom.
|
05. 12. 2009. | #93 |
expert
Master
|
Mileusna, nama vremena da se raspravljam. Rekoh vec, progoogleaj sta je osnovni kapital i za sta on sluzi pa sa vrati.
@zira Poslovni rezultati govore dovoljno za lidera. Ako je lider a ima 4 godine za redom gubitak na kraju godine a pritom nista nije uradjeno na samom sajtu da bi se taj gubitak obravdao + velicina aktive dovoljno govori o TXE ProJektu. Mislim, trudite se da opravdate nesto sto ne moze da se opravda cinjenicama. Te parole, nije profitabilan ali CE BITI mozemo da pricamo ako postoji kristalna kugla. Kakva je bre to argumentacija postoje 4 godine da bi se opravdala necija uspesnost? 4 godine gubitak bez ikakvih naznaka ili nagovestaja da moze da se ostvari profit je jedan mnogo jak argument koji se ne pobija fracama BICE, CE BITI i slicnim. Tih 400 000+K evra moze sutra da povuku i nista. Nista oni nisu ulozili samo su deponovali pare, kad investiraju 400 000e u nesto sto se moze videti onda je to investicija, mogu i ja sutra da napravim firmu i ubacim 100 000e i kazem da je to uspesna firma jer pobogu ima neko ko je upisao u osnovni kapital 100 000e... |
05. 12. 2009. | #94 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Off Topic: Ma kad god tebi udarim reply ugrizem se za Enter što sam uopšte i pokušao nešto da ti odgovorim. Verovatno ja ne "googlam" dovoljno pa nemam sva ta znanja ko ti... |
|
05. 12. 2009. | #95 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
:)
A zashto svi brinu tudju brigu i o tudjim novcima? za ovo vreme diskusije mogli ste vec smisliti neku mudru ideju To je generalno kod nas problem, svako brine tudju brigu
|
"Hvala" f14Tr0n za poruku: |
05. 12. 2009. | #96 |
expert
Master
|
@mileusna
Veruj mi da je i kom mene tako...pogotovo kad vidim da vecina ljudi na nesto sto se desilo pre 5 meseci i sto samo po sebi nije nista posebno pravi neke zakljucke o razvoju trzista?!, liderstvu, uspehu i slicno... over and out p.s. Za 2-3 godine cemo videti sta se desilo i ko je bio u pravu |
05. 12. 2009. | #97 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Citat:
|
|
05. 12. 2009. | #98 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Vidi, ja nisam advokat Limunda, cak ni njihov korisnik (mada moja draga kaze da ce da ih proba ) Ljude sam vidio nakratko par puta u zivotu i na jednoj kafici duze.
@Doc Holiday To koja skripta pokrece koji sajt, potpuno je nebitno, sve dok ona radi svoj posao dobro. Osim ako nisi napravio nesto jako jako dobro, ne radi se o softveru. Twitter softver ce dva dobra programera napraviti za 7 dana max. Ali probaj da napravis nesto uspjesno (mada jos neprofitabilno) kao Twitter.com. Pisem cisto zato sto mi je bezveze da je jedna pozitivna prica za web u SRB (osjetna strana investicija u domaci projekat) dobije negativne konotacije. Sto je dobrim dijelom i greska Limundovog PR-a. Momci napravili sajt, gurali ga koliko su mogli, procijenili da im treba investicija, nasli investitora i pojacali se i nastavljaju jos jace. Uopste ne razumijem sto je problem pozdraviti ovakav razvoj dogadjaja? |
6 članova zahvaljuje zira za poruku: |
05. 12. 2009. | #99 |
Banned
Qualified
|
Mi onda ovde imamo od početka problem. Nije isto da je neko kupio sajt za 500 k eura ili investirao taj novac u njega.
Da, PR Limundo je možda pogrešno predstavio stvar. |
05. 12. 2009. | #100 |
Moderator
Expert
|
@STELLANOVA cemu hate?
nemas nijedan projekat, nemas otvorenu firmu? nemoj da dovodis ljude u zabludu. OSNIVACKI KAPITAL se koristi u poslovanju firme! pokusao sam da obrazlozim da tih 500k evra moze da doprinse da Limundo postane u regionu lider i da bude jaaaako profitabilan. Svi smo navikli na gerila marketing i 0 budzet. Iza toga verovatno postoji dobar biznis plan. Za 500 k moze i na svetskom trzistu da se uradi solidna promocija. Limundo projektu je potreban fine tuning i jaca moderacija i jaca promocija i bice bolji rezultati. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Domen poker.org prodat za milion $ | AG.RS | Domain Name Service (DNS) | 4 | 05. 03. 2010. 03:56 |
Web Designer za ceo Limundo svet | Vladimir Nikolic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 07. 08. 2009. 21:52 |
Prodat pogodak? | Gruja | e-Business | 1 | 13. 06. 2007. 19:43 |
Limundo.com >> ocena | Vladimir Nikolic | Web site, dizajn i multimedia | 34 | 03. 03. 2007. 01:14 |