|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Možeš potražiti neke web macro recordere, i upravo ti to i treba. Ja sam probao samo Iopus Imacro, medjutim on nije free, i teško je naći crack za njega, mada moguće.
Radi upravo to što tražiš, otići će na sajt, ekstraktovaće podatke baš koje ti tražiš u excel, a može i još dosta toga. Imaš addon za ff, koji je free, ali ograničenih mogućnosti. Mislim da ne može da ekstraktuje podatke, dok full verzija košta 500$ mislim. Evo pogledaj kako to funkcioniše http://www.iopus.com/iMacros/web-scraping.htm. E sad, ja sam se kratko zezao sa tim, ima i nekih free, ali ne znam koji free i koji može da radi ovako nešto. To ćeš morati proguglati. Probaj nešto ovako.. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kopiranje sa jednog sajta na drugi, bez downloada i uploada | ljtruba | Sva početnička pitanja | 13 | 18. 09. 2010. 18:55 |
Kopiranje texta iz MS Worda u HTML textarea! | milosh012 | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 04. 05. 2010. 06:59 |
Top 10 ex/yu sajtova | Vitkovic | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 01. 02. 2010. 15:56 |
Selektovanje odredjenih dana ali svih godina | Ivan | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 7 | 10. 02. 2009. 15:23 |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 11:08 |