![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gorane, mislim da nisi shvatio poentu.
![]() Ne radi se o tome da li se ti ljudi na fotkama smiju ili ne, vec o tome da fotografije ljudi nisu neophodne da bi se napravio lijep sajt (ti to najbolje znas)... Eto. Kad su vec tu, onda je svakako najbolje da se smijese, ali fotografije ne moraju biti dio dizajna, u tom zecu lezi grm. ![]()
![]() |
#12 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ovdje treba naglasiti nešto, a to je da su dizajneri često ograničeni pravilima nametnutim od strane art direktora ili samog klijenta, pa i odatle veliki broj klišea, koji začudo rade. Sad opet čisto sumnjam da se novo ime može probiti u prebukiranu oblast na takav način. Kada sam ranije spomenuo već banke, recimo meni je ostao upečatljiv primjer Alco banke (A banka) sa džokejom koji jaše konja u skoku i slogan "put uspešnih". HVB Bank ima dugo vremena iz mjeseca u mjesec pristojan dizajn oglasa, time su se recimo kad mene izdvojili kao potrošača. I na kraju, kao što Conny reče, šta fali dirigentu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ček, čovek je pokrenuo temu da mi je muka od ovih što se keze, on bi nešto drugo
![]() Citat:
Ne gledajte to iz dizajnerskog ugla već makretinškog ugla. Staviti takvu fotku je marketing a ne design odluka. A dirigenta sam i ja stavio pa smo opet imali problema da ubedimo američu polovinu klijenta zašto baš dirigent i jedva je pristao na to.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 23. 02. 2006. u 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pogledajte malo komentare po fotografskim forumima na npr. slike pejzaza, i vrlo cesto cete cuti komentar tipa: "nije lose, ali prazno mi je to, trebao si neke ljude da stavis..". I sto je najbolje u pravu su, a realno slika egipta ili planine zaista nema neke preterane veze sa ljudima... naprosto mi volimo da gledamo druge (po mogucstvu nasmejane i lepe) ljude, potpuno podsvesna stvar...
i to narocito slike zena, jer je jako zanimljivo da reklame sa fotkama zena bolje prodaju proizvod i muskarcima i zenama, cak bolje nego slike dece...naravno mislim na slike kao ova gore, ne fotke toples lepotica ![]()
![]() |
#16 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eto, "čovek" je i dobio odgovor od ivanhoe-a tj. jeste, u pitanju je marketinško-subliminalni trik, očito namijenjen čovecima drugačijim od ovog...
"Čovek" zahvaljuje... ![]()
![]() |
#18 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Ajd' jos sajtovi sa stock slikama, navikao sam na njih ... Ali stock slike u e-mailovima??
Danas dobijem pismo, bacim pogled, preko citave desne strane nasmejana mlada devojka, Dear ovo/ono ... , htedoh izbrisati, jos jedan spam zaobisao spamchecker, kada u zadnji cas vidim da je to vazno pismo iz Spanije koje sam cekao ... Stvarno, dokle vise? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Off Topic: Citat:
![]() http://home.fotocommunity.com/masha/...4748&d=2908843
![]() |
![]() |
#20 |
novi član
Datum učlanjenja: 02.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Likovi ljudi privlace paznju posetioca. Dobro je za vizuelni identitet. Osmeh takodje (plus izaziva pozitivne emocije kod posetioca). Postoji zanimljivi tekstovi na tu temu. Recimo gde korisnik prvo (nesvesno) pogleda kada poseti neku stranicu. Na osnovu takvih zapazanja se recimo postavljaju meniji da budu lakse upadjivi... Izgleda da ce se koristiti dok se korisnici ne zasite i ne oguglaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ISP i DNS problemi, dokle vishe.. | ivanhoe | Domain Name Service (DNS) | 6 | 11. 01. 2012. 18:19 |
Dokle ? | deda | Istine i zablude | 22 | 23. 11. 2009. 15:23 |
B92 Blog - Dokle 'vako ? | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 03. 04. 2007. 10:47 |
Radno vrijeme: dokle više? | mungos | Opušteno | 27 | 14. 12. 2006. 10:13 |
Dokle? | Ilija Studen | Opušteno | 32 | 15. 06. 2006. 11:44 |