|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#5 | ||||
Alpha male
Certified
|
![]() Citat:
Najlaksi nacin da se to izvede je da se napravi dogovor sa provajderima ili provajderom. Vecina ima prodajna mesta sirom zemlje, a narocito u vecim gradovima. Na njima bi bilo da obezbede uslove. Ukoliko se vidi da je nemoguce da se ovo izvede kako treba, odustati. Mislim da glasanje putem sajta treba potpuno iskljuciti, ili ga ostaviti na nacin na koji to sad funkcionise u par tekucih kampanja velikih kompanija - glas se verifikuje kodom koji stize na sms, i opet - jedan broj - jedan glas. Citat:
Citat:
Takodje, trebalo bi uvesti pravilo 1 sajt 1 kategorija, i automatski prijaviti najvece u svakoj kategoriji, da ne bi dosli u situaciju kao ove godine, da neki velikani nisu bili medju ponudjenima jer ih niko nije prijavio... Aktivna moderacija prijava, da ne moze bas sve i bas svako da udje da se ne stvara bespotreban sum. Eventualno cak razmisliti i o prici 1 domen 1 sajt, jer, iako postujem hosted blog servise, mislim da bi svaki iole ozbiljan bloger trebao da uzme svoj domen, makar to bio i besplatni iz.rs. Citat:
Mozda zvuci surovo, ali u suprotnom to je poredjenje baba i zaba koje nikako ne moze biti fer ni za koga... Moze eventualno da se uvede neka posebna nagrada... tipa Adria Startup Godine ili nesto slicno, ali cak i to tesko da bi imalo smisla... Sto se samog zirija tice... Mozda bi bilo zanimljivo probati upravo suprotan princip... da u ziriju upravo budu svi relevantni predstavnici... jer iako tu ima prostora za dogovaranje i lobiranje (pobogu, pa skoro svi se znamo), ipak je veliki broj ljudi garancija da ce to biti ispravno... Eto toliko od mene za sada... Bio sam nesto u gipsu pa sam proslu temu, jos onomad batalio... |
||||
![]() |
![]() |
"Hvala" Ivan Minic za poruku: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Web Fest 2009. | Ivan Minic | IT događaji | 149 | 10. 12. 2009. 02:27 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 02:08 |