29. 01. 2010. | #61 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Jedan Apple fan je napisao:
Citat:
29. 01. 2010. | #62 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Evo malo dev related price:
http://www.appcelerator.com/tabletappwave/
29. 01. 2010. | #63 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ to što se tiče želje za razvoj ipad apps je razumljivo jer je još uvek pustinja pa su svi u land rush fazonu - da prvi pobodu zastavicu.
29. 01. 2010. | #64 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ Gledao sam malo SDK i lepota je što možeš da praviš sada aplikacije i za iPad/iPhone/Ipod touch sve u jednom, samo ako dobro koncepiraš aplikaciju.
29. 01. 2010. | #65 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Jel može neko ko je imao iskustva sa AppStore-om da mi kaže, ako ja hoću da napravim komšiji trgovcu poslovnu IPad aplikaciju za knjigovodstvo za njega sekretaricu i par ljudi... da li to može uopšte da se uradi? Kako bi se takva aplikacija distribuirala u zatvorenom krugu ljudi?
|
29. 01. 2010. | #66 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
U slučaju takve aplikacije , imaš par varijante. Ako je broj uredjaja relativno mali 1-50 uvek možeš da kreiraš provision profile koji će da svako instalira na svom uredjaju pomoću koga možeš da instaliraš svoju aplikaciju potpisanu sa tim profilom.
A ako imaš recimo veliku organizaciju, postoji distribucija privatna preko iTunes-a onda ne koristis Standard već Enterprise ediciju za profisioning profile ( to je za 500+ zaposlenih )
29. 01. 2010. | #67 |
expert
Grand Master
|
koliko shvatam, iApps je moguce pisati samo na Mac-u?
(ukoliko zelim da iste prodajem preko App Store-a) edit: nasao ovo - http://www.dragonfiresdk.com/getstarted.htm ima emulator, i koristi c/c++ |
29. 01. 2010. | #68 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Može i http://monotouch.net/
|
"Hvala" srdjan za poruku: |
29. 01. 2010. | #69 | |
expert
Grand Master
|
^
eh Citat:
|
|
29. 01. 2010. | #70 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Pa mislim da je Mac sam po sebi prirodno okruzenje za ovakav razvoj.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iOS (IPhone/IPad/IPod) developer za stalno (Beograd) | Gruja | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 20. 07. 2010. 12:42 |
Ipad u skupstini. | iki_xx | Opušteno | 7 | 01. 07. 2010. 01:05 |