|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mister, jel' ti to hoćeš da kažeš da je jQuery sranje? I da ti je potreban neki super-cool memory management u javascriptu? Šta praviš, gmail? Ili sam ja nešto propustio?
Često vidim ljude koji pričaju bolje je ovo, ono, ima još i ovo-ono a na kraju kada pogledaš kod svodi se na show / hide / toggle div ![]()
![]() |
#2 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
@bluesman No Mister, necu da kazem da je jQuery sranje... a propustio si kontekst u kome pricamo o izboru frameworka... jQuery je prelep framework i recimo Drupal ga koristi na totalno pravi nacin... samo mislim da nije za web aplikacije bas si lep primer dao, GMail tipa. Web aplikaciju (RIA aplikaciju) ne cine samo UI kontrole ko sto rece xippi nit toggle div pobogu ![]()
Yahoo, Bebo, Woofy … Technology businesses must cut the baby talk, you’re a multi million corporations not a stuffed animal. Grow up, if I wanted to see uncaring money making machines with cutie names I’d go to a strip club. - Bill Maher Poslednja izmena od Misha : 18. 02. 2010. u 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izbor mobilnog operatera? | 3banchi | Komunikacije | 36 | 21. 10. 2010. 09:39 |
Izbor tehnologije za velike Web aplikacije | toxonics | Programiranje | 75 | 16. 01. 2006. 15:34 |
Izbor internet provajdera je bitan :) | BluesRocker | Opušteno | 2 | 19. 09. 2005. 13:48 |