e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Potpisujem @djoca stav!
Uz to, mislim da je kvalitetan sadrzaj bitniji od samog dizajna...diversifikacija - ok, jer za takve tipove sajtova nemoguce je uze odrediti ciljanu publiku, sto je neko gore video kao problem. Ali ono sto mene sve vise odbija od nekad favorizovanog sajta, luconose, mesije...kako god, je tretiranje posetioca ili publike. Nekad je "info" bio sirok i otvoren...danas je uzak i usmeren. Ja se unapred izvinjavam sto je moj koment mozda off topic, jer sam fokusiran na uredjivacku politiku, a ona odredjuje sadrzaj...ali prosto ne mogu da odolim da to ne izrazim.
![]() |
#2 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Naravno, B92.net ili Blic ili Press Online nisu FB ili Twitter. Za njih je jedini model razvoja opisan u naslovu jedne fine knjige - Beyond the Core: Expand Your Market Without Abandoning Your Roots. Ovo bi kod medija moglo da bude i "Expand Your Reach/Influence Without Abandoning Your Roots". Poverenje i status u "core customer base" je preduslov za dalji razvoj i ekspanziju medija. Huffington, sa svojom liberalnim politickim pogledima, jeste uticao da se mladi u SAD uzmu aktivno ucesce na poslednjim predsednickim izborima. Sublimirajuca poruka je ipak bila nejasna - glasajte za nekog po licnom izboru na Democratic Primary. Sa druge strane, RealClearPolitics, kao konzervativno online "glasilo", je bio mnogo precizniji. Upravo ovaj sajt i njegovo urednistvo je dalo veci legitimitet kampanji i sansama Obame pre stranackih izbora u Ajovi, kroz prva istrazivanja javnog mnenja, kojima veruju i levi i desni u SAD. Toliko o apsolutnim brojevima i svecanim vecerama sa cicom iz Huffingtona.
dooConsult Poslednja izmena od oksite : 19. 02. 2010. u 18:34. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" oksite za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponovo radi bioskop | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 24. 03. 2010. 09:46 |
SEO tržište u Srbiji, Ponovo? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 42 | 30. 12. 2009. 23:21 |
Ponovo Radi Bioskop | dinke | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 65 | 04. 02. 2007. 07:41 |