|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Alpha male
Certified
|
![]() Citat:
Ne mogu da tvrdim, ali ako je ovaj hugeinc.com od 2009. kao sto sam nasao na par mesta da jeste, mungos nikako ne moze biti plagijat, pa raindaff je onakav od 2006 ili 2007 ![]() Opet... moguce je da ja i ne znam kad je Huge stavio ovakav sajt... On the other hand, koliko dizajnera bi dalo guzu da ih pomene Jeffrey Zeldman ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() ^ http://www.cssbeauty.com/archives/20...all_daffinson/
Mrzi me da trazim u istoriji poruka, i sad i tad me malo cudilo da ljudi ne kapiraju da je RD bezobrazno slican hugeinc.com kada se pojavio prvi RD. Mislim, ljudi se stalno gadjaju nekim imenima tipa Zeldman, Nielsen, Davidson, sve sami buzzeri sa vrlo limitiranim brojem radova, dok se potpuno previdjaju tako sjajne agencije koje imaju kvalitetnih sajtova mesecno koliko svi ovi buzzeri zajedno i u celoj karijeri. Naravno, svestan sam razlike izmedju preduzetnika tipa gore pomenutih i Web dizajn agencija. Ipak, malo je bezveze da ljudi ne prepoznaju rad najvecih dizajn agencija u tudjim radovima. Ali, verovatno je tako, Mungos je mogao i blesavije, da naslovna bude od hugeinc.com, about od razorfish.com, portfolio od group94.com, contact od blastradius, case studies od agency.com, i za nas vernike neki homage za gabocorp.com iz 1998, vaistinu 1998. Za mladje, nesto od 2advanced.com ![]()
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel taj Gabo firmopisac?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Web Designer | pentijum | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 16. 10. 2009. 17:39 |
Traži se web designer i programer | MarioFr | Poslovne ponude i zapošljavanje | 14 | 28. 12. 2007. 16:09 |
SQLServer, ASP.net developer, Web Designer, Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 11. 2007. 16:03 |
SQLServer/ASP.net developer/Web Designer/Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 08. 2007. 21:54 |