Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
|
![]() u FF ovaj centralni rounded box uzasno izgleda.. ima neke margine i jednostavno ova crvena se nikako ne uklapa..
Header takodje treba izmijeniti.. savjet: kada radis sa fotografijom u pozadini onda moras dosta poraditi na kontrastu logotipa da bi dobio nesto kvalitetno.. moj prijedlog je da uradis neki gradient iz neke boje koja se uklapa sa logotipom u fotografiju.. meni izmedju headera i content box je ok.. i on moze da ostane.. takodje content box treba da mijenjas pogotovo obrati paznju na tipografiju odnosno upotrebu serif i sans-serif fontova zajedno... P.S. posto me sam layout podsjeca na WP ili neki slican Blog CMS.. potrazi po netu ima sjajnih thema za BLog-ove koji mogu posluziti kao inspiracija..
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Work and Travel forum > wat.rs | Tane | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 03. 08. 2009. 17:35 |
NYT Travel: Belgrade Rocks | boccio | Opušteno | 1 | 17. 10. 2005. 01:21 |