|
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.05.2010
Hvala: 1
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Gemius je Poljska kompanija koja se deli na dva velika sektora.
Prvi deo - Gemius research - koja se bavi istrazivanjem trzista (traffic auditing, demografija, ankete...) http://www.valicon.net/hr/gemius/pre...janje_gemiusa/ Drugi deo Gemius - koji se bavi razvojem softvera ( Adserveri - AdOcean - GemiusDirectEffect...) Vise informacija imate na Gemius sajtu http://www.gemius.com Fastbridge je digitalna medijska/marketing agencija, koja posluje u mnogo zemalja u svetu, izmedju ostalog u Belgiji, ali i u Srbiji - sajt je u pripremi, FastBridge.rs Fastbridge koristi Gemius adserver softver za plasiranje reklama. Kao sto rece Dejan. Mada ima i drugih agencija i sajtova u Srbiji koji koriste slicne Gemius proizvode. Kada se govori o tome da li Gemius dolazi u Srbiju, misli se na ulazak Gemius istrazivanja i traffic auditing-a da domace trziste, kao sto je recimo aktivno u Hrvatskoj ( http://www.audience.com.hr/ ). Sto bi mnoge usrecilo, posto bi dobili vrlo precizne podatke o posetiocima domacih sajtova. Nadam se da je ovo malo razjasnilo stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() A kako oni znaju koji sajt koliko ima poseta i ostalo ako ti sajtovi ne stave nikakve kodove na svojim stranicama? Jel to nesto kao alexa?
Znam jedan primar sajta u Srbiji, covek je hteo da napravi takav neki slican sajt ali je trazio pristup google alatkama za vebmastere he he, mislim koji lik.
Igrice Poslednja izmena od trazimcuruzabrak : 24. 05. 2010. u 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja znam primer jednog lika iz Srbije, koji je dosao na forum i krenuo da smara ljude nepotrebnim komentarima... znam zapravo vise takvih primera, ali oni prethodni su se uglavnom unormalili ili su popili ban... sta ce biti sa ovim videcemo...
![]() |
#7 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Citat:
Pogledao sam audience.com.hr i stvarno me zanima kako oni prikupljaju podatke o poseti i ostale podatke o sajtovima??? Jel se postavi neki kod? Mada nesto sumnjam da se postavlja kod obzirom da su prisutni najaci hrvatski sajtovi. Mislim koja sila treba naterati B92 da stavi bilo kakav kod na svom sajtu...... kolenoblata a kako znas da oni placaju mnogo za svoje reklame??
Igrice Poslednja izmena od trazimcuruzabrak : 24. 05. 2010. u 09:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SEO/Copywriting u Srbiji | Lalaland | Marketing i SEO | 30 | 18. 01. 2008. 20:19 |
Turizam u Srbiji | oliver78 | Opušteno | 6 | 27. 11. 2007. 09:52 |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 20:30 |
Praćenje posećenosti sajtova u Hrvatskoj - Projekat Gemius | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 1 | 15. 08. 2006. 03:12 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 00:29 |