|
![]() |
#1 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() To sto je sajt validan je dobro, ali potencirati to u naslovu?! Smesno! Nikome (pa cak ni nama ovde) to ne znaci bas nista jer je bitno da se sajt prikazuje u browseru. Da je to sajt nekog zaludjenika pa da razumem i to, ali sajt firme?! Na sta bi licilo da Microsoft stavi isto na sopstveni sajt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A joint a day
Master
|
![]() Sve ste u pravu, pogotovo kad se pažlivije proanalizira sajt, al meni je uvek milo kad tamo vidim nekog našeg. Što se tiče prodaje njihovog proizvoda... to je ustvari glavni razlog što sam postavio link jer sam video da imaju (ako je istina), više od 400 klijenata, pa onda bi čovek rekao (onako, na prvu loptu, bez dublje analize) - baš lepo što su rešili da ih malo i edukuju. Mislim, ako imaš toliko klijenata i onda rešiš da "ničim izazvan" nešto uradiš za propagiranje standarda (po cenu da izgubiš par klijenata), po meni je to za pohvalu. Ruku na srce, većina ovde (dobro u dalekoj budućnosti, ali svejedno) od toga može da ima samo koristi.
(U svakom slučaju, nije mi bila namera da analiziramo sajt kad autor to nije sam tražio, zato sam i postovao u "Opušteno", a ne u "Design..." Off Topic: Lepo sam ja predložio da slogan za DPT bude "profesionalno deformisani", odma ste krenuli da rešetate layout )
RainDog Poslednja izmena od borstale : 06. 03. 2006. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ako misliš na mene, ja nisam komentarisao layout, ja sam rekao da imaju dosta mrtvih linkova i da je bolje da su vreme potrošeno na validatoru potrošili da validiraju linkove a ne valid xhtml i css.
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 15.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kad ste se tolko raspisali red je da se oglasim.
Dakle: "Rekao bih da ga je neko ili priucen radio, ili je nov u standards complianceu pa je jurio/la da ucutka validator. " Apsolutno si u pravu.Al web design mi nije niti ce mi ikada biti posao.Desilo se da sam u firmi jedini koji je kolko tolko zainteresovan da imamo relativno pristojan sajt. "po cenu da izgube klijente...." I u IEu se vidi najnormalnije.Osim toga sajt vise sluzi za privlacenje novih korisnika nego za podrsku trenutnim(na moju veliku zalost) "Desni menu "ostali programi" ima 50% dead linkova." Ima ih i vise.ti likkovi su ranije bili ka PDFovima, koje sad ih prebacujem u html.Na sajtu radim kad zavrsim sve ostalo, obicno posle 8 uvece... ne stize se. "Okešali su ono 100% valid ... pa koga boli guza za to" Kad sam potrosio x puta vise vremena da bude validan bar da se zna. Cista sujeta,slazem se, skinuto... I na kraju oko poruke za IE, stavio sam je samo "iz principa". Nista ne gubimo, jos manje dobijamo, eventualno ce neko zameniti browser.Meni dosta. U svakom slucaju hvala sto se primetili... ![]() Poslednja izmena od alt64 : 15. 03. 2006. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Lepo sto si se javio, jos lepse si odgovorio, nadam se da ti ovo neće biti i poslednja poruka. No hard feelings.
![]() |
#6 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
![]() Ajde da prodajete plocice za kupatilo, pa da shvatim nezainteresovanost gazde... ali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|