|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Definitivno čudno prvenstvo
![]() E sad, jabulani, vuvuzele, nadmorska visina, klima, imanje/nemanje sreće... Jbg, svi čuju vuvuzele, svi igraju s istom loptom, na istoj klimi i nadmorskoj visini... A sreći se nikad ne zna, jedni vele da prati hrabre, drugi budale, treći početnike... Ipak, svi se slažu da se ne treba oslanjati na nju ![]() Bajdvej, imamo jedan jabulani doma (dobila moja kćerka koja inače trenira fudbal, ludača) - nije to tako strašno. Mislim, jebemumater, s kakvim smo sve loptama i "loptama" igrali (ko se sjeća onih Tigrovih gumenih, tzv. "polufudbal", što su ostavljale modrice đe god te taknu?) pa nije smetalo, nemoj sad od fudbala da pravimo kriket, lopta je lopta ![]() Nadam se da će Brazil i Portugal sjutra demonstrirati malo lijepog fudbala, kad su već opušteni... Ako pak budu kalkulisali i čuvali noge, neću više ni rezultate da pratim.
2 članova zahvaljuje Milos Vukotic za poruku: |
![]() |
#2 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^Aj Milose jednom napisi nesto pozitivno za Srbe pa da server pukne.. Ili ces uvek tako, iz daleka, da nabacujes negativno?
A nasa repka se nije na srecu oslanjala, to niko nije rekao.
![]() |
#3 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Još dok sam aktivno igrao fudbal, zna se da domaći tim bira loptu sa kojom se igra. Kada u goste dolazi neki tim koji je tehničku jači od domaćina, bira se najgora moguću lopta, koja ne odgovara ni jednima ni drugima - ali "tehničarima" više smeta nego "trkačima". Dakle, ova jabulani odgovara balvanima, kao što su recimo švajcarci (kako bi drugačije dobili špance) i ovim ostalim defanzivnim ekipama. Takođe odgovara onima koji igraju na snage više nego onima koji igraju na tehniku. Lopta beži, ne može da se kontroliše, ne možeš ni jačinu da odrediš, milion pasova odlazi u aut i gol-aut, centršutevi katastrofa, golmani primaju šupačke golove a kada ispucavaju loptu - ide u protivnički šesneasterac ... užas jedan. Pravo plastično sranje, bolje da su igrali sa onim "specijalkama" sa kojima smo mi igrali kada smo bili deca ![]() To da je "sve jedno" kakvom loptom se igra, možda važi za dečicu ispred zgrade, ali ne važi kada igraju ozbiljni timovi.
![]() |
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @milos: ja protiv nacionalista, onih koji gledaju prvo svoje, nemam nista, jer da nema toga, pa ni svetskog prvenstva ne bi bilo. A sto se ostalog tice, necu vise nista da ti kazem, slobodno ti de nastavi svako malo...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
BizBuzz 2010 | torbica | IT događaji | 91 | 31. 10. 2010. 14:33 |