|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#18 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Čekaj, a što si baš toliko neozbiljan? Buniš se da si neshvaćen, a napadaš sve redom i olako daješ usputno ocene.
Ako te pitam "zašto da ja verujem da su navedene pojave u potpunosti isključene iz prakse na Zapadu?" kako može da me dočeka odgovor "Zato sto jesu. Da si bio znao bi."??? Pazi, ovo je uvreda. Ne odgovaraš na moje pitanje ... pročitaj još 16 puta i shvati zašto smatram tako. I šta znači ono "Da si bio znao bi" - hoćeš da mi nabiješ kompleks zato što nisam bio pa ne znam ili da istakneš da si ti bio pa zato znaš - a ja opet pitam kako možeš da znaš samo po tom osnovu jer pitam "u potpunosti isključene iz prakse" ... kako možeš da znaš da takva pojava nije moguća? Hajde, makar me prosvetli ako ništa drugo. ... I da se vratim generalno na ton koji si dao ovoj diskusiji (a bogami i nekim prethodnim) Citat:
Konačno, mogao bi da i po tom pitanju makar ne ostaneš nedorečen - da li MISLIŠ ili ZNAŠ da postoje adekvatniji ljudi? Ako samo MISLIŠ, onda nagađaš i praviš flame. Ako ZNAŠ, onda možeš i da imenuješ koji su to ljudi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-start: Udruženje za razvoj e-poslovanja i Internet preduzetništva | Dragan Varagić | e-Business | 79 | 05. 09. 2013. 22:09 |
Kontrola deviznog poslovanja | jasmanac | e-Business | 140 | 22. 10. 2009. 22:47 |
Etičnost online poslovanja firmi i pojedinaca u Srbiji | Dragan Varagić | e-Business | 34 | 04. 10. 2007. 19:56 |
Studije u inostranstvu, od kuće | Ilija Studen | Opušteno | 15 | 07. 02. 2006. 20:03 |