(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() umesto da spavam ja se zajebavam za filterima...
![]() HTML kôd:
<div style="position:absolute; top:20; left:15; width:50%; height:35px; background-color: red; filter:alpha(opacity=10)" onmouseover="this.filters.item('alpha').opacity = 100"; onmouseout="this.filters.item('alpha').opacity = 10">aaaa</div>
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 28. 08. 2010. u 03:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
![]() Meni ne radi...moram stavit taj -ms-filter prefix. Ali je i ovo bio problem, sa position:relative i naslijedjivanjem opacity-ja. A posto je CSS postavljen na inicijalni div kojem kasnije dodam tonu toga javascriptom (a djecica imaju position:relative), radi toga nije radilo kako spada. To mi je definitivno otkrice i uopce mi nije jasno jel to neko imao nekakvu skrivenu namjeru da to bas tako bude ili je jednostavno u pitanju bug ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Iz opacity u originalnu boju | chandler | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 12. 12. 2009. 02:26 |
AJAX Izvršavanje javascripta | bluesman | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 16 | 28. 04. 2008. 15:02 |
Sporo učitavanje dinamički generisanog javascripta | jablan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 07. 08. 2007. 12:29 |
Unit testing JavaScripta | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 01. 06. 2007. 12:34 |
max-width preko javascripta ? | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 12. 02. 2006. 11:23 |