|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() iPad ne sluzi tome sto meni treba.. za citanje na obicnom ekranu imam laptop za odlicnim ekranom, ali ne volim da citam tako, brzo me zaboli glava...
@dzord: da, to sa i ja racunao, jeftinije su knjige, nema drkanja sa postom, carinama, spedicijama, a pogotovo jos i sa gigapedijom, brzo ce se to isplatiti... nego racunam, kad sam vec propustio priliku da mi ga sad kupe u US (bio sad drugar), da sacekam jos malo i kupim najbolji izbor, posle ce me mrziti da menjam...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 07. 09. 2010. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam se igrao nedavno sa ovim novim Kindlom i verovatno cu uskoro da ga kupim jer su pored cene popravili kontrast znacajno kao i brzinu osvezavanja stranica. Mnogo bolje od prosle verzije.
Browser je takodje poboljsan u poredjenju sa prethodnim Kindlom, sto je jos uvek daleko od pravog browsera, ali meni sasvim OK za takav uredjaj. Pogledaj na YouTube kako radi browser: http://www.youtube.com/watch?v=HF0hDoJqkIk
"Hvala" degojs za poruku: |
![]() |
|
|