|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ajd kad ste vec na ovoj temi da se javim i ja kao neko ko je bio u prilici da pregleda stotine CV-eva.
1) Meni licno jako je bitno da je CV kratak. CV treba da bude na jednoj eventualno 2 strane. I mora biti PDF. *.doc mi je u startu losa opcija, *docx cak i ne otvaram! 2) Ima ljudi koji u CV stave sve moguce tehnologije koje su ikada ucili. Ako ne nameravate da se bavite Cobolom ili Prologom i aplicirate za poziciju PHP programera, da li zaista mislite da mi je bitno sto tamo negde stoji Prolog/Cobol/Whatever - Advanced? 3) Budite iskreni. Imali smo C++ programera, "MySQL Experta" koji je nekako dobio posao a nije znao ni da se poveze na bazu. Naravno da je dobio sut kartu po kratkom postupku. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Traže se web/software development kompanije za dugoročnu saradnju | torrente | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 05. 05. 2009. 11:45 |
Uticaj imena URL-a na pretrazivace, na web korisnike i na posao koji promovisemo | Miroslav | Marketing i SEO | 14 | 28. 02. 2008. 10:42 |
Molim savjet iskusnijih... | dee | e-Business | 4 | 10. 11. 2006. 04:43 |