Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#4 |
Mister
Master
|
![]() Hvala na pomoći. Nisam spamer već se spremam da krenem u malo ozbiljniji marketing. Imam oko 26k subscribed korisnika na jednom sajtu pa hoću da predstavim neke novosti.
MailChimp i sl. je $150/mo pa bi radije napravio nešto na svoju ruku. Našao sam PHPList koji prati bounce, koristiću GA da pratim statistiku ali mi treba opcija da približno vidim ko je otvorio/pročitao email. Znam da ništa nije pouzdano ali sam zadovoljan i sa približnim rešenjem. Probaću sa ovim: mdn-request-header = "Disposition-Notification-To" ":" mailbox *("," mailbox)
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ROI tracking PHP skripta | Mr.Paja | PHP | 1 | 24. 12. 2007. 02:11 |
Bug tracking softver | jablan | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 16. 05. 2006. 10:18 |
Ad networks & tracking tools | Dejan Bizinger | Marketing i SEO | 0 | 21. 02. 2006. 15:31 |