e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 07. 2005. | #1 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
Call centar
Video sam danas na http://www.maxi.co.yu/ banner za 0800 call centar. Ima neko informaciju šta je potrebno za otvaranje ovakvog broja?
|
22. 07. 2005. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Eh .. postoji on već duže vreme ,ali nisam čuo da osim njih ima još neko taj tool free num ..
i ja bih voleo da znam detalje kako se to otvara ..
22. 07. 2005. | #4 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
ql!
No dok saznamo dal ima ili ne. Moze malo linkova ( resursa ) o samoj temi, malo sam ne upucen.
22. 07. 2005. | #5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Postoji, ali samo ako si vlasnik najveće banke u državi
Inače, koliko vidim, planiraju da zamene negeografski 042-1xxxxx pozivni broj (lokalni poziv iz cele Srbije) brojem 0700, a različite 041 i 042 tarife će se zameniti 090x pozivnim brojevima. Doduše, za ovo poslednje nisam siguran, na brzinu sam pogledao. |
22. 07. 2005. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja samo znam da je u proceduri priprema i realizacija uvođenja tih brojeva. Znam za taxi koji želi da uvede uslugu besplatnog poziva, koliko sam upoznat sa tim - uskoro će dobiti broj. Ništa detaljnije ne znam.
23. 07. 2005. | #7 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
Sad su mi stigle žute strane, pa u njima piše:
Citat:
Inače, na samom početku Žutih strana, među važnim telefonima se pored Call centra Mobilne Telefonije Srbije nalazi i Fiksna Telefonija Srbije. To bi verovatno trebalo da bude ime nove firme koja će nastati kad se Telekom podeli na tri dela. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 23. 07. 2005. u 11:45. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
The Openfund extends its fourth call for online startups | dathanasiadis | e-Business | 3 | 09. 04. 2011. 19:23 |
call centar | nixa | Opušteno | 2 | 27. 03. 2006. 04:21 |