|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#8 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() @svlada && @3banchi
mislim da preterujete oko cene i klope. Lagano posluženje je u svrhu ne preopterećivanja stomaka da bi se tokom celog predavanja zadržala koncentracija na što višem nivou dok je cena verovatno određena optimizacijom maksimalnog broja polaznika kursa i potencijalnog broja učesnika kroz prizmu različitih koeficijenata platežne sposobnosti. Potencijalni broj učesnika se može formalizovati pomoću idealnog i realnog učesnika gde bi parametri različitosti bili dostupnost učesnika (geografska i vremenska) gde je idealan svaki onaj koji živi na teritoriji Republike Srbije dok bi realan bio svaki onaj koji je u datom terminu prisutan u Republici. Kako sve te podatke poseduju organizatori skupa, siguran sam da su ih sve uzeli u obzir prilikom određivanja optimalne cene. Ne poznajem ovo tržište ali po komentarima vidim da su u pitanju profesionalci a kako je tema usko stručna to je dodatni argument za cenovnu prihvatljivost! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Traži se napredni Flash programer / dizajner | Franziskaner | Poslovne ponude i zapošljavanje | 10 | 30. 08. 2010. 11:54 |
NBS Srednji kurs - XML | Gargoyle | e-Business | 2 | 29. 08. 2009. 03:43 |
Besplatni kurs Ruby-ja | Misha | Programiranje | 39 | 30. 01. 2008. 16:25 |
Potreban PHP/MySQL web developer, početnik ili napredni programer | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 13 | 21. 01. 2007. 04:22 |
Kako ste usli u napredni PHP? | shoba | PHP | 16 | 12. 10. 2006. 00:10 |