|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.10.2010
Hvala: 17
6 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Odradio sam potpuno nov i svez sadrzaj za ove stranice. Ono sto me cudi je sto su se jos pre upload-a vratile na prvu stranu serp-a na zadate kw tako da potvrdjujem tvoje iskustvo @webarto.
Ipak nisam hteo da se igram i odradio sam sve da ispravim greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() U zavisnosti od starosti domena, kolicine linkova i osvezavanja sadrzaja, google se razlicito ponasa. Ubrzo po dodavanju novog contenta ili stranica one se brzo rangiraju, medjutim posle dan do par dana ponovo nestanu iz indexa, i to nije filter za dupli content tako je sa vecinom sajtova. Obicno ako sve radis na pravi nacin posle 7 dana se one vrate u index i pocinju da se rangiraju u zavisnosti od brda faktora. Tako da trebas poceti da se brines tek ako za 2 nedelje se stanje nemenja.
Inace google sam kaze da nepostoji filter za duplirani kontent, to se odnosi samo na spamere, ukoliko ti sajt vredi, i ukoliko taj duplirani kontent nudis posetiocima sa nekom svrhom/vrednoscu, neces imati nikada nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izvor sadržaja - duplicate content? | HexTex | Marketing i SEO | 11 | 26. 10. 2010. 11:24 |
2CheckOut sandbox account? | ivanhoe | PHP | 2 | 23. 07. 2009. 21:19 |
PayPal + Sandbox = smarachina :) | dootzky | PHP | 1 | 15. 10. 2006. 19:55 |
SEO & password protected content | robi-bobi | Marketing i SEO | 10 | 07. 07. 2006. 05:34 |