|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Nismo mi šibicari koji rade za 2 soma, ali ajde malo reality check! Ovo je posao u Srbiji koji radi srpska firma za srpskog naručioca. Gde je prosečna plata 200 eura. Na tom istom srpskom tržištu je realno PROBLEM/NEMOGUĆE naplatiti 10x manju sumu (za takav sajt), na stvarnom srpskom web dev tržištu. Na kome je zadnji put 26k plaćeno ŠTA!?
E ali ako je od države ajde da fakturišemo 26k eura i to zna se kome, svoj svome. Za 6 page flash koji se posle "linča" magično pretvorio u 6 page worpress temu, i to baš u ova zadnja 3 dana. Koincidencija neka šta li? To su moje pare potrošene. Od poreza koji ja plaćam. Koji je svaki dan sve veći. Ovo je devalviranje države i zdravog razuma. E tu je problem. Ili ajde daj da vidim stvarno sajt od 26k, a ne onaj wordpress. A isto tako onda da vidim na domaćem tržištu web dev poslove i transakcije od 26k na realnom tržištu. Poslednja izmena od Gargoyle : 09. 02. 2011. u 23:05. |
![]() |
![]() |
3 članova zahvaljuje Gargoyle za poruku: |
![]() |
#2 | |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Napokon neko ko se u blog postu uglavnom složio sa mnom:
http://aleksandar.vacic.rs/web/zasto...u-25-000-evra/ E da... naleteh na dve genijalno sročene Basarine rečenice, koje su lepo formulisale ono što želim reći o ovom slučaju: “Olako se ovde odbacuju dobre ideje samo zato što su podosta puta obesmišljene. Ali, ne treba zaboraviti da ta olakost odbacivanja ide naruku procesima daljeg obesmišljavanja.” Citat:
Poslednja izmena od majstors : 10. 02. 2011. u 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|