|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
@SasaKostic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 15.12.2009
Hvala: 17
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() @nn.nn: Pisem ga u php-u (+js/jQuery), ima mvc strukturu.
Ukratko mailing list manager, jednostavan za upotrebu. U pocetku ce imati samo najneophodnije funkcije i tad ce biti objavljen online. Po meni je najjednostavniji vid odjavljivanja "jedan klik", obicno je u futeru, a za prijavljivanje ne mislim da koristim inbox nego forme za prijavljivanje. @varagic: ja sam bio shvatio da se odnosi uopste na statistiku a odnosilo se na url-ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pored forme moras da koristis i email za potvrdu. U suprotnom, svako moze da prijavi svakoga.
![]() |
#3 |
@SasaKostic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 15.12.2009
Hvala: 17
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() da, za potvrdu; ja sam komentarisao koriscenje opcije prijavljivanja i odjavljivanja slanjem maila umesto preko forme odn. linka u mailu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mister
Master
|
![]() Pre par meseci sam isprobao nekoliko servisa za slanje bulk emaila, na kraju se zadržao na Mail Chimp-u gde sam par puta poslao oko 25k newsletter-a. Pratio sam izveštaje koji su bili više nego loši. Isporučeno tek 9%, tj. "otvoreno" ili "pročitano". Pratio sam i preko Google Analytics-a koliko poseta je došlo sa email-a (?utm_campaign=XXX&utm_medium=email&utm_source=XX) i tek 35% "pročitanih" newsletter-a je dovelo neku posetu.
Nisam bio zadovoljan pa sam zakupio VPS, instalirao PHPList (http://www.phplist.com/), podesio sve i već nekoliko meseci sam više nego zadovoljan. Više isporučenih i "otvorenih" newsletter-a, samim tim i veća poseta a trošak daleko jeftiniji. MailChimp košta oko $150 mesečno a VPS 3 puta manje. Citat:
![]() |
2 članova zahvaljuje kickloop za poruku: |
![]() |
#5 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() UBR, možda će nekom biti interesantan framework za razvoj e-mail aplikacija - Lamson, pisan u Pythonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|