|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Realno na windowsu Chrome ubija i ako ne zavisis od nekih ekstenzija ne postoji nijedan razlog zasto bi i dalje koristio Firefox. I jedan i drugi furaju xmarks za sinhronizaciju tako da neces imati nikakve probleme sa bookmarkovima.
Sto se pucanja i restartovanja tice, verovatno ti problem pravi neka extenzija. Mozes da uklonis one koje ti ne trebaju ili da poteras browser u "safe" modu pa da onda vidis kako ce se ponasati. Update: Zaboravih link ![]() Za ff moras da instaliras extenziju a koliko se secam Chrome ce te kod instalacije sam pitati kako zelis da sinhronizujes bookmarkove, ja sam odabrao xmarks i sinhronizacija izmedju nekoliko racunara/browsera radi odlicno! Poslednja izmena od dinke : 17. 02. 2011. u 18:25. |
![]() |
![]() |
"Hvala" dinke za poruku: |
|
|