|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 04.02.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() http://www.nigritudeultramarines.com
Sta reci? Lik koji je koristio legalne tehnike tek je 24. Pogledajte ostale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() obicno se trudim da se iskljucim iz tema gde se ljudi trude da budu pametni... ali wtf?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Posto sam uredno procitao sve sto ste napisali imam par pitanja.
Koji su to: "Search Engine Friendly URLs". To nisam razumeo. Interesuje me sta bi ovde moglo da se doda da bi ovo bio apsolutno kompletiran kod (naravno za head). ![]() Kôd:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>ČaKućica.Net</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <meta name="copyright" content="Copyright © 1998 - 2006. by Plum™ Team Systems® Inc."> <meta name="description" content="ČaKućica.Net je Vaša kućica na internetu! www.cakucica.net | Product of Plum™ TS Inc."> <meta name="distribution" content="Global"> <meta name="expires" content="0"> <meta name="keywords" content="cacak, cakucica, caforum, cacanska, cacanski, cacku, cacani, cacka, ca kucica"> <meta name="rating" content="General"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="author" content="Plum™ TS Inc."> <meta name="revisit-after" content="1 days"> <link rel='alternate' type='application/rss+xml' title='ČaKućica.Net' href='/rss/rss.xml'> <link rel="Shortcut Icon" href="cakucica.ico"> <link rel="stylesheet" href="cakunet.css" type="text/css" media="screen"> <script type="text/javascript" src="script/main.js"></script> </head> Da li postoji neki spisak (lista) svih mogucih meta tagova? I koji su od vece koristi, a koji ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nebi bilo loše da pročitaš nešto o meta tagovima pa onda postaviš konkretno pitanje. Tvoja pitanja su u fazonu "kažite mi sve o svemu".
A vrlo je jednostavno Search Google: meta tags i u prva 2 linka imaš sve što je potrebno da znaš. Pa se onda pojaviš sa konkretnim pitanjem ako ti nešto nije jasno.
![]() |
#6 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Gorane, meni da nesto nije jasno ja bih otisao tamo. Ali ja tamo nisam nasao ni jedan gotov izgled 100% pravilnog headera.
Zato sam ovde postavio pitanje. I ja ne ocekujem od tebe da me vodis kroz pacju skolu vec lepo pitam da pogledate kod i kazete da li je ok ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() sirNemanjapro, mislim da bi bilo najbolje da pre nego sto ista napises na ovom forumu razmislis 2x..
"da li ce moj post biti konstruktivan ili cu samo da pravim shum na ovom forumu" "da li mogu da dobijem odgovor na moje pitanje google pretragom" A vecina postova ti je upravo to - shum.. I nemoj da mi pises nista na private, ako hoces da se obracunavas sa mnom, pogresio si i vreme i mesto
![]() |
#8 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Drugi deo je jos cudniji. Sta hoces da ti kazem? Da ti je header dobar? Super je. Ali ja sam te poslao na onaj link da bi procitao onaj tekst i onda bi sam mogao da shvatis da li ti je header dobar i sta ti treba a sta mozes da izbacis. Sve je lepo izlistano i dokumentovano. Da sam hteo da ti pisem citave teorije sta treba i sta ne treba - mogao bih da napisem jedan esej a sve je vec lepo objasnjeno milion puta na milion sajtova.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban flash dizajner za izradu website intro-a | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 20. 10. 2010. 09:07 |
Website editor | rakche | Sva početnička pitanja | 1 | 24. 11. 2009. 22:10 |
Website-ovi na ti | mLAN | Opušteno | 17 | 23. 10. 2009. 19:36 |