29. 04. 2011. | #1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Problem sa flash igricom
Poz
pravio sam backend za neku flash igricu, koja je tako uradjena da je ne moguce je zavrsiti za manje od 2min, medjutim stalno dobijam rezultate 1:50, 1:40.. pa mi nije jasno kako to rade . Niti uspevam da nesto navatam u php . Komunikacija se odvija putem amf-a, nije kriptovana. Ranije sam bio navatao neki nacin za zaustavljem igre kroz neki flash cheater koji menja direktno memorijske lokacije , i onda tako rucno izmene rezultat, ali to lako sprecavam. Da li neko ima neku ideju sta bi jos moglo da bude? Hvala |
29. 04. 2011. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a jel mozete da ubacite u AMF neku foru da potvrdite autenticnost podataka? Tipa doda se jedno hash polje koje flash racuna u zavisnosti od ostalih vrednosti koje se salju, session_id-a i nekog tajnog kljuca...
29. 04. 2011. | #3 |
old school
Expert
48 "Hvala" u 28 poruka
|
hmm, meni je bilo palo na pamet da kriptujem podatke, ali mi flesher rekao da dosta komplikuje zivot.
Aj cu probam to sa hash-om thnx Mada me inace i zanimaju nacini kako uopste varaju |
30. 04. 2011. | #4 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
|
Cheating Engine -jako koristan alat za varanje. Zaustavi se vreme ili ( uspori) kao sto si sam rekao svrlja se po memorijskim lokacijama. Za mem lokacije je dovoljno da promenis nacin na koji cuvas rezultat . Za vreme bi trebalo da ubacis neki free timestamp servis ili da povuces timestamp preko php-a na pocetku i na kraju igre.Nadam se da nije Dr. Oetker igrica =D.
|
30. 04. 2011. | #5 |
old school
Expert
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Nije Dr. Oetker . A Cheating Engine sam prejebao bas sa timestampovima . Ali se pojavio neki novi nacin varanja. Videcu odmah posle praznika ovo sa hash-ovima da implementiram da cekam sledeceg manijaka koji vara za nagradu od 200din
|
|
|