|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.04.2011
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Malo sam se igrao sa ruterom (Huawei hg510 telekom) pa otkljucah port 80 kao da napravim server, cisto nako da probam nesto i nikako ne mogu da pristupim kompu sa web-a, uvek mi trazi da ukucam pass od rutera, a kad idem preko proksija na svoju IP adresu ne ucitava uopste, a vec sam pre toga probao sa Open Port Checker i port 80 je uspesno otkljucan.
Probao sam ovo ranije na drugim kompovima koji imaju drugog provajdera i radilo je, pa me interesuju jel to telekom blokira ovaj port (ne dozvoljava kucni hosting itd) ili je nesto drugo u pitanju sto sam mozda prevideo. Hvala unapred ![]()
![]() |
#2 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ja imam onaj crveno-crni Pirelli modem i radi mi forward porta 80 bez ikakvih problema. Čak sam namestio port 80 da šalje na desktop:80 a port 8080 da šalje na laptop:80 i to sve radi bez ikakvih problema. Samo iz lokalne mreže kad ukucam ip modema onda mi se na portu 80 javlja management console. Pre toga sam imao thomson speedtouch modem i kod njega mi je forwarding porta 80 radio bez problema.
Tako da sigurno telekom ne blokira to, jedino možda taj tvoj modem ne podržava prosleđivanje porta 80, al' ne vidim zašto ne bi podržavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|