Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da su žene u većem broju polaznici kurseva jer nemaju predrasuda i nije ih blam da kažu da se ne razumeju u nešto. Nije macho reći "ja ne znam ništa o tome" i to je po meni glavni razlog.
Apropo "lepota i zdravlje", meni je sve to jako gadno, ali su tu žene najviše krive. Pa zar nisu svi urednici tih časopisa u 95% slučajeva žene? Što reče jedan lik: Ne mogu da shvatim žene koje na svoje telo pa i na intimne delove gde je koža najosetljivija sipaju ključali vosak, zatim ga svuku i iščupaju dlaku iz korena, a na kraju i dalje se plaše paukova. Jedan citat za kraj: God may have created man before woman, but there is always a rough draft before the masterpiece.
![]() |
#3 | |||
novi član
Datum učlanjenja: 24.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() lep citat Sve u svemu dobar MACHO odgovor ![]() Poslednja izmena od bluesman : 29. 03. 2006. u 16:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() A ne razumem da žene žele da se usavršavaju i uče? Pa žele svi, samo žene to rade slobodnije i javnije dok muškarci više vole da niko ne zna da oni nešto ne znaju. Citat:
![]() Kog dojma? Ja još nisam upoznao ni jednog muškarca koji je došao do situacije da vidi intimne delove tela žene pa je odustao od "akcije" jer dotična nema savršenu "bikini" liniju. Mislim da žene preuveličavaju značaj "dojma" ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
novi član
Datum učlanjenja: 24.03.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() a sto se dice "dojma" pogresno si razumeo. "Dojam" je bitan za nju a ne za njega i njegovu "akciju" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() A u vezi Lepote i zdravlja. To je citav niz casopisa koji dame tretira kao pilece mozgove. Ima i muskih casopisa koji to rade sa muskom citalackom publikom. Kako se zvase - Mens Health, ... takvi casopisi ti nabijaju komplekse po biranim kategorijama, zezaju te sto nemas plocice na stomaku i sto se ne ponasas kao sav normalan fensi svet! Zene imaju definitivno drugaciji pristup racunarima i interetu u sta sam se uverio kao webmaster. Ali u tome je char, zar ne ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
Citat:
Ok, ovo je totalno otišlo van teme, al morala sam da prokomentarišem. Poslednja izmena od phoenix : 29. 03. 2006. u 17:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Augh, ode ova tema u totalni offtopic.
@lepsi pol Mislim da Bluesman nije imao nikakve lose namere kada je startovao ovu temu, a sada mi vise lici na neki "musko - zenski" rat. Dalje, moje misljenje o zenama kao vecim potrosacima (i trzistu prilagodjenom istom) je statisticki potpuno tacno, e sad sto u Srbiji vecina stanovnika sastavlja kraj sa krajem (a vecina zena nema sta da trosi), to je druga prica. Tamo gde para ima (pa i u Srbiji), zene su mnogo kreativnije u trosenju istih. Opet, ne mislim da je to lose, naprotiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Draft srpske Creative Commons licence | Dušan Dželebdžić | e-Business | 1 | 11. 03. 2007. 17:56 |
Telekom Srbija kupio Telekom Srpske | cvele | e-Business | 22 | 16. 02. 2007. 18:04 |