Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#13 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ne znam što se ne bi kliktalo po 200 puta dnevno na tvoj link? Ne posećuju samo članovi foruma DPT, dolaze posete i sa Googla i sl. Možda ti je zanimljiv link ili sajt, evo ja imam četiri potpisa u linku pa se zbirno na njih ne klikne ni 20 puta dnevno a kamoli 200. Po tebi ispade da neki bot klikće automatski po tvojim linkovima što je totalna glupost, što bi to neko radio?! I Google Analytics ne može da registruje botove jer je JavaScript based dok bot samo skine čist HTML sa stranice. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predlog za novi forum - snippets (ili neko bolje ime) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 08. 08. 2008. 01:25 |
Predlog za novi forum i modifikacije postojećih foruma | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 18 | 02. 05. 2007. 20:02 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 02:08 |