Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
25. 05. 2011. | #11 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
25. 05. 2011. | #12 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Ne znam što se ne bi kliktalo po 200 puta dnevno na tvoj link? Ne posećuju samo članovi foruma DPT, dolaze posete i sa Googla i sl. Možda ti je zanimljiv link ili sajt, evo ja imam četiri potpisa u linku pa se zbirno na njih ne klikne ni 20 puta dnevno a kamoli 200. Po tebi ispade da neki bot klikće automatski po tvojim linkovima što je totalna glupost, što bi to neko radio?! I Google Analytics ne može da registruje botove jer je JavaScript based dok bot samo skine čist HTML sa stranice. |
|
25. 05. 2011. | #13 | |
|
Citat:
Za privat. poruku Adminu treba prvo da nadjem ko je ovde admin, a moj sajt jeste optimizovan i tvoje rešenje ne pije vodu. I dalje odgovorno tvrdim da mi ne posećuju članovi ovog foruma web sajt, jer je link bio od 2007. i nije bilo posete sa ovog foruma do nedavno, o čemu sam već detaljno pisala, pa da se ne ponavljam! |
|
25. 05. 2011. | #14 |
|
Hvala bluesman
|
25. 05. 2011. | #15 | |
|
Citat:
I Vama mileusna predlažem da pogledate sve postove kako je krenuo problem. Hvala za trud da pomognete I dalje znam da je problem potekao odavde, i biću srećna da to rešim. |
|
25. 05. 2011. | #16 | |
|
Citat:
Ja ne znam da li pišem kineski ili koji španski pa me niko ne razume Ajd da probam još jedanput: Ja želim da brišem svoj profil sa DPT , a da se unsubscribe from this thread ili ALL tread znam i sama. Posle 20 godina na računaru i posle 16 godina da sam predavač 23 programa u školi računara, verujte mi na reč |
|
25. 05. 2011. | #17 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Evo ga administrator http://www.devprotalk.com/member.php?u=1
|
25. 05. 2011. | #18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pošalji email na nikola.denic na gmail sa email-a koji je korišćen za otvaranje i rešićemo.
25. 05. 2011. | #19 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Za početak uradite google pretragu prvi web sajt, DPT link je na 4. mestu i link vodi direktno na vaš post odakle ljudi verovatni posle klikću na vaš sajt. Sad ja ne predajem nigde pa ne mogu da tvrdim da je to izvor poseta na vašem sajtu ali mi nije teško da istražim neke stvari, a i svoj prvi web sajt sam napravio 1996 pa znam ponešto... Ja bih na vašem mestu to iskoristio da na tom sajtu napravim neku školu HTML-a pošto svi ljudi koji dolaze kod vas se verovatno zanimaju za "prvi web sajt". I još jednom, ono što niste pročitali, botovi ne mogu da se registruju kroz Analytics. |
|
25. 05. 2011. | #20 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
I sad sam opet kliknuo na link i otišao na sajt... pre neki dan takođe. Jeste, da, malo sam senilan, inače sad ne bih ponovio.
A kako da se ne klikne - 'evo moj prvi sajt da vidite...', pa onda prvi komentar kaže 'ako je ovo zaista prvi sajt, ovo je odlično...' - u nedostatku pametnijeg posla poželi čovek da vidi šta je toliko odlično. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predlog za novi forum - snippets (ili neko bolje ime) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 08. 08. 2008. 02:25 |
Predlog za novi forum i modifikacije postojećih foruma | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 18 | 02. 05. 2007. 21:02 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 03:08 |