|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mister, mnogo si neiskusno mahnuo crvenom maramom ispred krda bikova
![]()
![]() |
#2 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa nesto mi deluje da bas nisu ozbiljno shvatili ovaj posao:
Citat:
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 18. 01. 2010. u 19:12. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Limundo je koliko ja vidim najaktivniji trenutno.
Allegro je velika firma sa medjunarodnim iskustvom i hrpom para. Osim ova dva konkurenta bice tesko uvaliti se, naravno kao sto Ivanhoe rece ako ovi drugi svoj posao shvate ozbiljno. |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Valja onda pomenuti i prodajlako.com
|
![]() |
![]() |
#5 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" metaphysic za poruku: |
![]() |
#6 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.pik.rs Ima i ovo.
|
![]() |
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.06.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Znam kako funcionise limundo, zato sto sam i ja ponesto prodavao i kupovao.
Mnogi se navuku na to. Mislim vecinom zene. Krpice itd. Pregleda se ogroman broj strana,a oni uzimaju proviziju samo za prodatu robu. Medjutim ima tu i caka koje mnogi ne znaju. Na svaku sliku nekog artikla osim prve uzimaju recimo po 5 din. Zatim ako istekne aukcija treba je vratiti ponovo, jer ako ponovo postavljate slike opet svaka slika 5 din i sve tako. Znaci nakupi se. Ipak u vreme krize ne verujem da i njima cvetaju ruze. A tek kad proradi Paypal mislim da ce dobiti pravu inostranu konkurenciju e-bay itd. |
![]() |
![]() |
#8 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
www.pik.ba
![]() |
#9 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Kao predstavnik pika u Srbiji mogu da kazem da je zaista jako uspesan u Bosni i ima za mene neverovatnih 70.000 poseta dnevno od cega je 5-10.000 sa mobilnih telefona samo. Projekat je tamo neverovatno zaziveo i trebao je da krene u Srbiji jos pocetkom maja ali su moji licni problemi delovali da start bude odlozen za neko bolje vreme ako tada ne bude previse kasno...
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Domen poker.org prodat za milion $ | AG.RS | Domain Name Service (DNS) | 4 | 05. 03. 2010. 02:56 |
Web Designer za ceo Limundo svet | Vladimir Nikolic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 07. 08. 2009. 20:52 |
Prodat pogodak? | Gruja | e-Business | 1 | 13. 06. 2007. 18:43 |
Limundo.com >> ocena | Vladimir Nikolic | Web site, dizajn i multimedia | 34 | 03. 03. 2007. 00:14 |