25. 10. 2007. | #31 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Da ne idemo dalje, pocece farsa, quick advice - nemoj, ali stvarno nemoj, nikada da se bavis upravljanjem odnosima sa kupcima, tu nema mesta za filozofe sa logikom tipa "a da li ti znas da je bila vrucina i da se plasticne kese ostecuju izlozene toploti u gepeku?".
25. 10. 2007. | #32 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
E *ebiga, čovek napisao šta mu se desilo i kako je uspeo da ispravi nešto, te o unutarkompanijskom (negativnom) veličanju sopstvenih zaposlenika, a većina ga napala. Ne vidim u čemu je problem, a i rubrika je "opušteno".
25. 10. 2007. | #33 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Dobro, narucio sam jednom ili dvaput i preko donesi.com, mislim da imas u bazi, ali to je tek freaky, trebalo mi je 5 minuta da se registrujem. Meni je Mao Tao na minut hoda.
25. 10. 2007. | #34 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ da ti nisu kinezi pocepali kesu?
Salim se, ok hajde da ovu temu shvatimo kao mentalnu gimnastiku... nema veze... hocu samo da budem siguran: ti stalno pominjes neku GRESKU? Njihovu gresku! Ja nisam siguran da vidim njihovu gresku. Iskreno, mozda je zbog mog niskog IQ, ali imam poteskoca da te pratim, stalno dajes neke dodatne primere koje ne razumem, prvo ono za parkiranje, pa onda ovo da narucujes telefonom klopu a imas klopu ispred zgrade, sta tacno treba da pokaze taj primer?
25. 10. 2007. | #35 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
Da li se svi slazemo da je doslo do stete? Mislim da se slazemo. Onda treba da vidimo koji su to postupci i ko su posredni i neposredni izvrsioci postupaka koji su prethodili dogadjaju. Brzo sam analizirao moje postupke i video da nema greske na mojoj strani. Druga strana je, skoro trenutno, uvazila redosled dogadjaja i prihvatila odgovornost za stetu. Stvarno nije bilo nekog natezanja osim sto sam na tom putu imao priliku da razgovaram i sa sekretaricom na "planini Bogova".
25. 10. 2007. | #36 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ovo sve vise podseca na americki nacin razmishljanja... ne kraju ces tuziti boga zato sto ti je pocepao kesu... ili mozda tuziti nekog od nas za uvredu...
Da, da, i to je moguce... Gde ide ova nasa zemlja... Da objasnim, pucanje kese se nije desilo u njihovoj radnji niti u blizini njihove radnje... tako da oni nemaju nikakve veze sa nastalom stetom... Ti si trebao da vodis racuna o proizvodu... To je isti primer kao kada bih ja kupio sladoled, stavio u gepek, a on se istopio... sta, jel bi mozda trebalo da cimam proizvodjaca sladoleda zato sto nije stavio ambalazu koja stiti sladoled od topljenja...
25. 10. 2007. | #37 | |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
25. 10. 2007. | #38 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
|
"Hvala" jablan za poruku: |
25. 10. 2007. | #39 |
Damir Trninic
Expert
63 "Hvala" u 44 poruka
|
OK, ako necete da priznate da me palite sve vreme i ako ste presusili sa forama, jer ova poslednja i nije nesto, mogli bi ovo i da zakljucimo, zakljucamo, obrisemo, proglasimo najglupljim topikom, sta vec.
25. 10. 2007. | #40 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Pa da znash da bi mogli...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Delta Banka e-banking | bluesman | e-Business | 18 | 28. 09. 2005. 22:56 |