![]() |
#1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() mrzi me da prekucavam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() A da nije ovo malo krshenje privatne svojine?!?
![]() |
#3 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() U kraju se najviše koristi beogradski EUC, na SBB-ovoj lokalnoj mreži. Radi pristojno
![]()
![]() |
#5 |
133t
Master
|
![]() Inace meni se svet kompjutera zvanichno zgadio od kad je on poceo da pise tu njegovu "kolumnu" i tako te gluposti.... Lik je klasichni idiot koji jos misli da je neka faca.. Mislim vidi mu bre sliku ..i ono Miodrag TETEJAC Kuzmanovic..
Klasichna PALJEVINA! Jebote.. idi bre covece zakopaj se negde... (ovo nema nikakve veze sa sadrzaem teksta.. za mnoge stvari je verovatno u pravu.. mada on pominje novosadski SBB . tamo bas nemam pojma sta se desava) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() U SK jedino što vredi je taj MK. Po meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Kakav god da je lik (ja ga ne poznajem i moram da vam verujem na reč) - ono što je napisao potpuno je tačno.
Što se tiče performansa, neka se meni obrati, ja sam imao jedan performans ![]() Uzeo sam HBO paket i decoder je radio cela 4 dana. 2 meseca sam moljakao, svaki dan zvao support (čuvena "vi ste 11 po redu, pa te otkači posle 3 minuta dok još nisi stigao ni do 7 mesta), moje reči su išle od najponiznijh molbi pa do oštrih pretnji pa i uvreda (menjao sam taktiku sa 5-5-0 preko 4-4-2 do 4-3-3 pa čak i 2-4-4) - ništa nije pomoglo. Svaki put sam dobio obećanje "doći će neko sutra". Da ne napomnjem da je neko sedeo u kući i čekao ceo dan da se slučajno ne bi desilo da "Godo" dođe a nema ko da mu otvori vrata. Posle 2 meseca sam im rekao (bio je četvrtak) "ako niko ne dođe do ponedeljka - doći ću kod vas i baciti vam dekoder na sto". Naravno, niko nije došao do ponedeljka, pa sam se u utorak spakovao i otišao tamo, napravio mali performans i rekao "nemoj slučajno da vam padne na pamet da mi ispostavite fakturu za ova 2 meseca". Pisao sam i izjavu "zašto prekidam uslugu", to je trebalo pročitati... otprilike sam napisao "zato što ste vi jedna gomila morona".
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne znam kakve su usluge SBB-a, ja sam na nekoj maloj lokalnoj kablovskoj i mogu samo da sanjam o SBB kanalima
![]() a doticni Kuzma mi opasno ide na jaja u ovim svojim "novinarsko/pripovedackim" poduhvatima... kvalitet textova mu je otprilike na nivou Riste Kubure, a nadam se da je bar nesto poprcao na racun ovolike samo-promocije... mada da jeste, tesko da bi pisao ovakve textove... ![]() inace njegovi opisi igara, mada takodje pretenciozno pisani, nisu losi.. relativno ok kaze sta valja, sta ne... ali ova rubrika je uzas...
![]() |
#9 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() ja koristim SBB vec vishe od godinu dana i stvarno nisam imao nekih vecih problema. desi se da na par minuta prske njihov DNS ili tako neshto, mozda jednom-dvaput mesecno shto je podnoshljivo
znam josh nekoliko ljudi u raznim delovima grada koji ga koriste i niko se nije zalio, tako da zaista ne znam da li zaista imamo srece ili su samo ljudi kojima ne radi mnogo glasniji pa se cini da ih je vishe
![]() |
#10 |
expert
Expert
|
![]() pa vidi se da namjerno pise takvim stilom... neka ga
![]() elem, ja sam na sbb-u vec godinu dana (ns, liman I), mozda 5-6 puta da se desio prekid, uglavnom unaprijed najavljen. evo, i cijene su spustili juce ![]() too bad sto se nije raspitivao za kamermana dobrovoljca malo intenzivnije ![]()
![]() |
|
|